Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nastavení automatického zásobníku na aviváž u pračky

(Téma vytvořeno: 04-11-2023 11:09 AM)
5287 Zobrazení
Sestbit
Pathfinder
Možnosti
Ahoj všem, co prosím znamená hustota u nastavení automatické aviváže? Když dám 2x, dá ještě méně aviváže? Jde mi to, že i při nastavení na hodnotu menší, pračka dává až příliš aviváže, což není pro sušičku moc vhodné. Díky

image

14 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Sestbit 

bude to možnost, jak si to uživatel může ještě více přizpůsobit, než určí AI v pračce. Každá aviváž může být jinak účinná a AI si s tím nemusí poradit, jak vy potřebujete.

Pokud máte i sušičku, tak bych to s aviváží nepřeháněl. Obecně to sušičkám nesvědčí. AI tohle právě hlídá. Pokud používáte pouze pračku, tak si to samozřejmě můžete přizpůsobit svému a navýšit dávku, ale podle mne je to zbytečné. To samé u dávkování pracího gelu. Moje pračka si pracího gelu či aviváže jen cucne a úplně to stačí. Ale je to na Vás.

0 Like
Sestbit
Pathfinder
Možnosti
To vše chápu, ale z vaší odpovědi jsem stále nepochopil, co znamená hustota 🙂 když nastavím 2x, případně 3x, co to znamená? Nikde jsem to v návodu nenašel. Možnost hustota není v návodu nikde zmíněná.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

No já to chápu tak, jak jsem psal výše. Vzhledem k tomu, že každá aviváž se může chovat jinak a může mít jinou hustotu, tak si to můžete ještě jako uživatel upravit a nespoléhat na AI. Víc to asi nedokáže vysvětlit 🙂

0 Like
Sestbit
Pathfinder
Možnosti
Mně stačí odpověď 2x a 3x dá méně/více aviváže než normální. Tomu nerozumím.
0 Like
jarda15
Pioneer
Možnosti
Podle mě to bude kolikrát si tu aviváž naředí s vodou. A jak píše potasm, prostě tam nalít aviváže méně 😁
0 Like
Sestbit
Pathfinder
Možnosti
Zásobník na aviváž se plní doplna a pak si pračka bere potřebné množství sama. Nejde nalít méně. Není to jako když máš pračku bez automatického zásobníku. To co si myslíš ty, si myslím i já. Ale co když to znamená, že je aviváž málo aromatická nebo řidčí a vezme si naopak 2x či 3x více aviváže? Proto se na to ptám, nikde jsem o tom co to má znamenat nenašel ani půl slova. Přitom by tam stačilo dopsat pár slov a bylo by jasno 🥶
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Našel jsem ještě tohle, viz obrázek.Snímek obrazovky 2023-11-04 121815.png

0 Like
Sestbit
Pathfinder
Možnosti
Tohle je teď přejmenované na menší, standardní a větší. Viz můj první obrázek. Tohle je právě jediná zmínka v návodu, ale o hustotě ani píp. Ještě dodám, že hustotu lze měnit pouze v telefonu. Na pračka se mění pouze množství.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Více asi neporadím. Osobně aviváž do pračky využívám minimálně, až do sušičky manželka dává na prádlo pár kapek nějaké té aviváže.

0 Like