Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Lednice Samsung huci kazdou pul hodinu

(Téma vytvořeno: 04-09-2023 04:46 PM)
830 Zobrazení
felipe102
First Poster
Možnosti

Pred par dny jsem zakoupil model lednice Samsung RB33B610ESA/EF, ale jeji provoz mi vytrel zrak, protoze jsem naletel na proklamace o tom, ze jde o tichou lednici.

Obycejna lednice Beko, kterou jsem pouzival predtim, byla skoro uplne ticha. Poridil jsem si Samsung, jeden z nejtizsich modelu lednic, v presvedceni, ze kupuji tedy tichou a kvalitni lednici a najednou se kazdych 30 minut spina ventilator a huci aspon 15 minut.

Jako akceptoval bych tech 15 minut jednou za 2-3 hodiny nebo treba kazdou hodinu na dve minuty, ale toto je opravdu vrchol.

Samsungu, takhle ma vase lednice opravdu fungovat? Na stitku uvadite hlucnost 35 dB, ale pri praci vetraku (tedy skoro porad) to nema 35 dB ani nahodou :face-with-tears-of-joy:

Strasny sunt. Neveril bych, ze Beko bude mit kvalitnejsi lednici...

PS: nalevo a napravo nic neni, je to volne stojici, 10 cm odstup vzadu, vyrovnana na rovnem povrchu, takze instalaci to opravdu neni.

0 Like
7 Odpovědi
BritneyBitch
Helping Hand
Možnosti
Buď reklamujte. Nebo pokud jste ji koupil on-line, můžete ji bez udání důvodu vrátit do 14 dnů.
0 Like
Petr_
Explorer
Možnosti
Mám na chalupě půl roku RB34T6OOCSA a párkrát denně dělá přesně to samé. Údajně je to vlastnost. Vzhledem k tomu že tam máme oddělenou kuchyň jsem dál neřešil.
0 Like
felipe102
First Poster
Možnosti

No jo, ja bych to mile rad vratil do 14 dnu a koupil kvalitnejsi a mene hlucnejsi model, ale to se lehko rekne a hur dela...

Lednice neni telefon, ze jo. Ma to 60 kg a skoro dva metry, to jen tak neposlu zpet balikem a do obchodu nedonesu uz vubec.

Zkusil jsem kontaktovat Alzu s tim, ze by me dovezli drazsi model jine znacky, zda by si rovnou neodvezli tento Samsung kram na odstoupeni, tak uvidime 🙂

0 Like
BritneyBitch
Helping Hand
Možnosti
Tak máte nárok i na proplacení adekvátní přepravy, takže toptrans a chtějte proplatit.
0 Like
felipe102
First Poster
Možnosti

Narok na proplaceni prepravy mam bohuzel jen u reklamace, a to navic opravnene a uznane. U odstoupeni do 14 dnu plati dopravu zpet kupujici.

Lednice asi poruchu mit nebude, tedy na reklamaci to neni. Je to proste sunt, ktery dela hluk.

Jedina sance je domluvit se s Alzou (viz. predchozi odpoved), nebo si koupit spunty do usi.

0 Like
felipe102
First Poster
Možnosti

PS: Vidim, ze Samsungu nefunguje poradne uz ani diskuze a diskuzni vlakno se pridalo k jinemu prispevku 😄

0 Like
BritneyBitch
Helping Hand
Možnosti
Tak pokud garantuji urcitou hlucnost a ma to vyssi, je to klidne na reklamaci. Ale vraceni je opravdu jednodussi varianta.
0 Like