Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Windows

(Subiect creat la: duminică)
19 Vizualizări
Octaviann
Pathfinder
Opțiuni
Salut! Știu că întrebarea mea nu este neapărat legată de Samsung, dar aș dori să vă cer o părere. Care considerați că este mai bun: Windows 10 sau Windows 11? Mă interesează în special performanța, stabilitatea și experiența de utilizare. Mulțumesc!
1 Soluţie
Soluţie
TimoteiT
Maestro
Opțiuni
Salut! La Windows 11, cerințele nu sunt chiar mari, dar pe un laptop cu hardware mai slab o să ruleze greu. Dacă ai un laptop puternic, poți instala Windows 11 fără nicio problemă. Am un laptop cu Windows 10 și 11, iar în jocuri au același FPS, nu scade deloc. Am avut un laptop care, la fel, îndeplinea toate cerințele, dar avea TPM prea mic, undeva la 1.2, iar Windows 11 cere 2.0. Windows 11 nu afectează performanța laptopului dacă ai unul mai puternic. Si in plus poti instala Controlul integrității calculatorului sa vezi daca pc pote rula Windows 11. https://share.google/F9XUsa4IR9rwNHvaJ

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri
31 Răspunsuri
Soluţie
TimoteiT
Maestro
Opțiuni
Salut! La Windows 11, cerințele nu sunt chiar mari, dar pe un laptop cu hardware mai slab o să ruleze greu. Dacă ai un laptop puternic, poți instala Windows 11 fără nicio problemă. Am un laptop cu Windows 10 și 11, iar în jocuri au același FPS, nu scade deloc. Am avut un laptop care, la fel, îndeplinea toate cerințele, dar avea TPM prea mic, undeva la 1.2, iar Windows 11 cere 2.0. Windows 11 nu afectează performanța laptopului dacă ai unul mai puternic. Si in plus poti instala Controlul integrității calculatorului sa vezi daca pc pote rula Windows 11. https://share.google/F9XUsa4IR9rwNHvaJ
0 Aprecieri
Octaviann
Pathfinder
Opțiuni
Eu am 16 GB ram și I5 și placa video GTX 1650 Ti
0 Aprecieri
TimoteiT
Maestro
Opțiuni
GPU-ul este bun. PC-ul tău poate rula Windows 11 fără probleme. Poți instala Controlul integrității calculatorului să vezi dacă PC-ul tău îndeplinește toate cerințele.
Si daca știi cum sa instalezi Windows 11 drivere ca-sa nerga greu.
0 Aprecieri
X-ulescuuu
MegaStar
Opțiuni
Daca are laptop cu gtx 1650ti, e normal sa ii suporte Windows 11, placa asta video nu a fost pusă pe procesoare mai vechi din generația a 8-a
0 Aprecieri
X-ulescuuu
MegaStar
Opțiuni
Ne spui și nouă ce generație de procesor I5 ai? Contează generația procesorului
0 Aprecieri
DanielGalaxyA365G
Navigator
Opțiuni
Windows 11 este alegerea cea mai bună alegere dacă vrei performanță, stabilitate și experiență. 😊
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Eu zic ca Windows 11,din câte știu eu se plătește suportul pentru Windows 10.Suportul gratuit pentru Windows 10 s-a încheiat anul trecut. Pentru a continua să primești actualizări de securitate, poți opta pentru programul ESU (Actualizări Extinse de Securitate). Costul este de aproximativ $30/an pentru utilizatorii casnici și $61/an pentru companii

0 Aprecieri
Member_sdseerdeed3
Helping Hand
Opțiuni
Pe europa au mai dat ăștia de la Microsoft la presiunea unor asociații ceva de consumatori încă 1 an de suport gratuit prin ESU pentru Windows 10.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Poate😊.Poate au vazut ca nu se grăbea lumea sa facă upgrade la Windows 11.Din cate am auzit se pregătesc pentru lansarea lui Windows 12.
0 Aprecieri
Member_sdseerdeed3
Helping Hand
Opțiuni
Doar in europa au făcut așa în restul lumii au pus suport cu taxă. Oricum recomand Windows 11 fără discuții având în vedere suportul.
X-ulescuuu
MegaStar
Opțiuni
Lansarea Windows 12 pare încă destul de îndepărtată. Momentan, programul Windows Insider nu oferă indicii că Microsoft ar dezvolta o nouă generație de OS. Din contră, eforturile sunt canalizate spre îmbunătățirea stabilității și performanței Windows 11. Drept dovadă, în Dev Channel au apărut deja urme ale versiunii 27H2, actualizarea de Windows 11 programată oficial pentru toamna anului viitor..
0 Aprecieri