Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Recomandare laptop

(Subiect creat la: 28-10-2022 06:31 AM)
330 Vizualizări
dumitrucosmin
Pioneer
Opțiuni

Salut! Am buget 2000 lei si vrea sa achizitionez  un laptop si nu stiu de care...am vazut la altex o oferta la aces laptop Laptop ASUS VivoBook 15 X1500EA-BQ2337, Intel Core i5-1135G7 pana la 4.2GHz, 15.6" Full HD, 8GB, SSD 512GB, Intel Iris Xe, Free DOS, negru in oferta costa vreo 1800 lei...nu folosesc gaming decat video youtube filme si socializare! Se merita sa il cumpar?

10 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Eu zis ca da,merita..
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Daca nu are placa video dedicata nu !
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
La buget de 2000 vrei placa video dedicata? Nu se joaca, pt YouTube si socializare (FB, Instagram, Twitter, etc) ii ajunge si placa integrata. Are ecran FHD nu 4k, nu are cerinte exagerate de procesare video. Si eu as aprecia o placa video dedicata dar pretul ar sari, consumul de baterie ar fi mai mare si....cand nu e buget, nu e... 🤷

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
De aceea i-am spus si eu ca merită la banii aceea..daca nu e pretențios
dumitrucosmin
Pioneer
Opțiuni
Pretentia mea ar fi sa pot vedea clipuri pe youtube la rezolutie 1080 fara lag etc...
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Nu o sa ai lag..dar depinde și ce viteza ai la internet
FanSalam
Voyager
Opțiuni
Poți vedea fara probleme chiar și 4k, acum depinde și de viteza internetului tău, eu zic ca merita sa l cumperi
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Pentru cerințele tale cred că era suficient şi acesta, chiar dacă are placa grafică integrată inferioară celei de tip Iris Xe şi procesorul este i3. Ar fi fost suficient, partea de SSD oricum o poți upgrada în timp cu ceva superior de la Samsung fiind la acest model de doar 250GB. Dar ce ai ales tu la 1800 lei este mai mult decât bun ținând cont de necesități. Cu modelul acesra ai fi economisit nişte bani 200-300 lei atâta tot.
https://www.emag.ro/laptop-asus-x515ea-cu-procesor-intelr-coretm-i3-1115g4-15-6-full-hd-8gb-256gb-ss...

Orice alegi, să te bucuri de el!
🙂
dumitrucosmin
Pioneer
Opțiuni
Multumesc!
dumitrucosmin
Pioneer
Opțiuni
Am luat decizia si am mers pe laptopul care am specificat!sper sa fie ceva de el! Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!
0 Aprecieri