Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

USB Flash Drive Type-C™ 3.2

(Subiect creat la: 16-10-2022 03:24 PM)
279 Vizualizări
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Pentru cei interesați am considerat că exceptând cardurile de memorie microSD (modelele mai noi bazându-se pe memoria internă, neavând un slot dedicat pentru ele)
o alternativă portabilă foarte practică în cazul în care se doreşte suplimentarea spațiului de stocare internă a smartphone-urilor sau a tabletelor este utilizarea memoriei USB (Samsung USB Flash Drive Type-C).
Aceste memorii USB sunt foarte compacte ca dimensiuni, sunt uşor de utilizat şi au nişte parametri foarte buni la nivel de scriere/citire. Avantajul pe care îl oferă acest tip de memorie USB este evident, mai ales pentru utilizatorii care dețin dispozitive cu memorie internă insuficientă poate pentru necesitățile lor, aceasta nemaifiind solicitată. Nu mai este nevoie de adaptoare fiind prevăzută cu mufă USB C( are interfață USB 3.2 Gen1), se introduce direct în portul de încărcare/transfer date.

🙂

Astăzi am văzut fizic acest tip de stocare şi am fost foarte plăcut surprins, este foarte bine construită, specificațiile tehnice arată că este rezistentă la şocuri, la contactul cu apa, funcționează la temperaturi cuprinse între 0°C- 60°C şi este foarte uşor de manevrat prin prisma dimensiunilor mici pe care le are, motiv pentru care am decis ca în curând să achiziționez şi eu un astfel de produs (varianta 256GB). Voi reveni cu informații şi cu detalii după achiziție însă este important să precizez că există 3 variante: 64GB, 128GB, 256GB, performanțele putând să difere în funcție de dispozitiv şi de modul de utilizare, dar în esență vitezele de scriere/citire sunt foarte bune.
Las şi un link oficial pentru cei interesați, deşi în stocul magazinului online Samsung nu mai sunt, se va face o direcționare spre un alt retailer.
https://www.samsung.com/ro/memory-storage/usb-flash-drive/usb-flash-drive-type-c-256gb-muf-256da-apc...

image

image

image

5 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Sunt bune...
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Sunt și pe Emag, să ne faci și nouă un test de citire/scriere și eventual o poză, din poze nu îmi dau seama cat de mare e. Mulțumim.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Sunt "n" surse online de achiziție nu doar Samsung Plaza către care te direcționează de pe site, am pus sursa oficială ca reper pentru că informațiile de acolo sunt sigure.. La rubrica specificații găseşti şi dimensiunile exacte(33.70mm X 15.90mm X 6.40mm) imaginile au caracter orientativ la nivel de formă şi culoare, logic că fără un reper comparativ nu reuşesc mulți să deducă şi mărimea. Totuşi cei atenți o pot face direct din imagine aproximând dimensiunea totală strict raportat la dimensiunea acelui conector USB C care în principiu este similar cu a unui încărcător. Există un model şi mai compact dar este cu conexiune USB A şi nu m-a interesat, acesta din topic l-am studiat în showroom-ul Altex local şi nu l-am achiziționat deoarece aveau doar versiunea de 64GB eu dorind 256GB. După ce voi face achiziția voi face şi teste deşi nu mi-aş face griji că vitezele ar fi total diferite decât cele specificate pe site. Contează aşa cum am scris deja şi modelul dispozitivului şi condițiile de utilizare. Pentru mine chiar merită o astfel de achiziție, este utilă şi pentru backup-uri direct pe USB cu Smart Switch mobile.Screenshot_20221016_173814_1000000909.jpg
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Astăzi am plasat comanda online la Samsung Plaza pentru produsul: Memorie USB Samsung USB Flash Drive Type-C, 256GB, 400Mb/s, MUF-256DA/APC.

Voi reveni în zilele următoare cu detalii despre performanțele acestui tip de memorie externă USB C.
🙂
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni