Sunt "n" surse online de achiziție nu doar Samsung Plaza către care te direcționează de pe site, am pus sursa oficială ca reper pentru că informațiile de acolo sunt sigure.. La rubrica specificații găseşti şi dimensiunile exacte(33.70mm X 15.90mm X 6.40mm) imaginile au caracter orientativ la nivel de formă şi culoare, logic că fără un reper comparativ nu reuşesc mulți să deducă şi mărimea. Totuşi cei atenți o pot face direct din imagine aproximând dimensiunea totală strict raportat la dimensiunea acelui conector USB C care în principiu este similar cu a unui încărcător. Există un model şi mai compact dar este cu conexiune USB A şi nu m-a interesat, acesta din topic l-am studiat în showroom-ul Altex local şi nu l-am achiziționat deoarece aveau doar versiunea de 64GB eu dorind 256GB. După ce voi face achiziția voi face şi teste deşi nu mi-aş face griji că vitezele ar fi total diferite decât cele specificate pe site. Contează aşa cum am scris deja şi modelul dispozitivului şi condițiile de utilizare. Pentru mine chiar merită o astfel de achiziție, este utilă şi pentru backup-uri direct pe USB cu Smart Switch mobile.