Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Problém se Smarttag

(Téma vytvořeno: 19-06-2023 10:10 PM)
621 Zobrazení
langi_juj
Explorer
Možnosti
Zdravím po nedávné aktualizaci softwaru (cca 4 dny zpět) mi furt chodí upozornění že smarttag není poblíž ikdyž ho mám u sebe v zadní kapse kalhot a telefon v přední. Ve smartthings ho normalne telefon nalezne, bude to chyba po aktualizaci nebo chyba v Smarttagu? Díky za jakoukoliv odpověď
0 Like
7 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @langi_juj
na svých třech SmartTagech nic takového nepozoruji.
Zkusil bych SmartTag jednoduše resetovat, mohlo by to pomoci. Je ale možné, že se aktualizace úplně nepovedla. Zkuste a uvidíte.
https://www.samsung.com/ae/support/mobile-devices/how-to-reset-the-samsung-smarttag/

Vsil
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, také mám stejný problém.
0 Like
langi_juj
Explorer
Možnosti
posledni verze aktualizace telefonu je : A528BXXU4EWE4. Před aktualizací se tohle nedělo 😞
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Také po aktualizaci? Pokusím se to nahlásit.

Vsil
Helping Hand
Možnosti
Ano, stále mi chodí oznámení i když mám smart tag na 4m od telefonu. Děje se to nahodile.
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Aktualizace se rozhodně nepovedla. Mně to zase v historii polohy smarttagu ukazuje polohu telefonu a někdy i aktuální poloha tagu je v místě telefonu, ale fyzicky je desítky km jinde Do aktualizace vše fungovalo skvěle.
Dnes vyšla aktualizace SmartThings framework, tak třeba bude vše zase ok.
0 Like
KL17
First Poster
Možnosti
Zdravím, může mi někdo poradit co dělat? Vyjel jsem z Brna do Plzně a teď, když se dívám na mapu smart tagu 2, je první zmínka v historii až od Berouna. Čím to může být? Díky.
0 Like