Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Rutiny ve SmartThings

(Téma vytvořeno: 12-02-2022 06:45 AM)
952 Zobrazení
Camellk
Pioneer
Možnosti
Zdravím všechny. Mám problém s fungováním rutiny ve SmartThings. Zkoušel jsem nastavit, aby po příjezdu domů se mi automaticky zapla televize a když odjedu aby se vypla. Rutina po příjezdu funguje bez problému, ale po odjezdu se televize prostě nevypne, i když už jsem několik kilometrů daleko. Přikládám screeny nastavení rutin. Dokázal by mi prosím někdo poradit?

image

image

0 Like
27 Odpovědi
Harold-ENG
Voyager
Možnosti
Nebude to tím, že jste mimo dosah domácí WiFi a BT? Mimo domácí síť SmartThings možná nefunguje. Já používám Google Home, a to mimo domácí síť nefunguje.
0 Like
isivolf
Voyager
Možnosti
Nejsem si jistý, ale vypadá to, že se vám televize vypne pouze v případě, když "odejdou" z domova všechny telefony a tablety. Pokud jeden z nich zůstane doma, pak se televize nevypne.
0 Like
isivolf
Voyager
Možnosti
Ale to je zřejmě ten záměr, že?
0 Like
isivolf
Voyager
Možnosti
Pak je otázkou, jestli Vy i slečna Dominika máte povolené zjišťování polohy na pozadí.
0 Like
Camellk
Pioneer
Možnosti
Ano to je záměr
Camellk
Pioneer
Možnosti
Ano máme zapnutý trvalý přístup k polozeScreenshot_20220212-092902_Permission controller_8107_1644654543.jpg
0 Like
isivolf
Voyager
Možnosti
Pak tedy nevím. Takhle by to prostě mělo fungovat. Zkusil bych ještě nastavit tuto rutinu přes Bixby Routines.
0 Like
Camellk
Pioneer
Možnosti
Tady druhý telefon IMG_20220212_093324_491_8108_1644654804.jpg
0 Like
Camellk
Pioneer
Možnosti
Bohužel přítelkyně má iPhone...
0 Like