Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

klimatizáciu - REST API port ????

(Téma vytvořeno: 03-08-2023 04:57 PM)
267 Zobrazení
ms1515
First Poster
Možnosti

Dobrý deň, pre Samsung klimatizáciu AR09TXEAAWKN, hľadám na ktorom porte komunikuje (pre Wifi sieť a nastavenie REST API).

Prípadne kde v dokumentácii je možné túto informáciu nájsť.

Ďakujem.

0 Like
4 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, já mám klimu jiného výrobce, ale tyhle věci bývají dělané tak, že klima komunikuje přes standardní porty 80/443 a aktivně se ptá serveru, jestli je něco nového. Že by vystavovala nějaké API pro přímé ovládání se mně moc nezdá. Určitě není třeba otvírat porty na firewallu.

Můžu se zeptat, jaký konkrétní scénář nebo problém vlastně řešíte? Chcete si napsat něco na její ovládání sám?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
ms1515
First Poster
Možnosti

Dobrý deň,

mala by to byť integrácia do domáceho asistenta.

Ako príklad niektoré možnosti:

• Samsung AC units available at port 8888 (new generation, REST API)
  • Samsung AC units available at port 2878 (old generation, socket communication)
  • Samsung MIM-H03 controller (REST API, port 8888)

Skúšal som jednu po druhej, ale nešlo to. Tak by bolo jednoduchšie skúšať iba potrebnú.

0 Like
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Dobrý den, @ms1515,

u klimatizací je servis a technická podpora zajištěna trochu jinak než u ostatních kategorií "běžné" spotřební elektroniky Samsung. Klimatizace nejsou nabízené prostřednictvím běžné distribuční sítě a jejich prodej probíhá prostřednictvím obchodních partnerů, kteří zároveň zajišťují instalaci, případný servis i technickou podporu.

Obraťte se prosím v tomto směru na společnost, která vám nákup a instalaci klimatizace zprostředkovala. Měla by vám pomoci.

Hezký den, vvllaaddaa

0 Like
og64544915
First Poster
Možnosti

Zdravím, řešil jsem stejný problém, REST nebo cokoliv jiného to neumí, komunikuje to jen s cloudem. Buď se dá řešit přes API smartthings nebo ovládat přes IR viz projekt https://github.com/crankyoldgit/IRremoteESP8266 Nově je na githubu i projekt na ovládání přes F1F2 svorky a RS485 adaptér

0 Like