la 25-11-2020 08:02 PM - editat ultima oară la 26-11-2020 10:00 AM de EmilianN
Salutare. Am o problema cu un soundbar model T450, nu se mai conecteaza prin Bluetooth la subwoofer. Ledul link albastru de la subwoofer ramane aprins pe intermitent. Am incercat reset, update de soft, se pare ca nimic nu merge. A mai întâmpinat cineva aceasta problema si are vreo solutie ?
la 26-11-2020 12:36 PM - editat ultima oară la 26-11-2020 05:14 PM de LucianaI
Salutare @Zip86 !
Există două modalități în care poți rezolva problema:
Eu cred că cel mai bine ar fi să alegi prima variantă, dar dacă vrei să încerci chiar tu, uite cam ce trebuie să faci.
În primul rând, trebuie să faci niște teste suplimentare, precum verificarea versiunilor de firmware existente pe soundbar și perifierice, în acest caz subwooferul.
Pasul 1
Alfă ce firmware-uri sunt prezente.
Cu soundbar-ul în stand by, ține apăsat pe butonul sound (cel care seamănă cu rotița/pinion) de pe telecomandă timp de 5-10 secunde. Soundbar-ul va afișa pe rând versiunile de soft. Este foarte probabil ca în momentul în care vei ajunge la subwoofer versiunea să fie 0000.0.
Pasul 2
Update pentru firmware-ul subwoofer-ului. Cu soundbar-ul aprins, apasă ușor tasta volum în jos, apoi menține apăsat pe tasta de navigație jos (down) timp de 6-10 secunde. Soundbar-ul va fișa ”UPDATE - BYE - ON”, apoi ledul subwoofer-ului ar trebui să pâlpâie roșu, apoi albastru, după care să rămână albastru. Numai după ce ledul albastru rămâne aprins se poate stinge soundbar-ul. Nu se apasă alte butoane pe telecomandă și/sau soundbar.
Procedura poate dura între cinci și 10 minute.
Pasul 3
După ce ledul rămâne albastru solid, se stinge de la telecomandă soundbar-ul, se aprinde, se pune în stand by și se reverifică versiunea de soft conform pasului 1.
La sfârșit este bine să se facă o inițializare a soundbar-ului. Mai precis, se apasă simultan pe soundbar butoanele VOL- și VOL+ timp de minimum cinci secunde. Soundbar-ul va afișa INIT și apoi mesajul va dispare. Mai departe, se deconectează de la priză soundbar-ul și subwoofer-ul, apoi se introduce în priză mai întâi subwoofer-ul, apoi soundbar-ul.
Dacă nu te descurci cu toată această întreagă procedură apelează la call center, pentru a deschide o fișă de service.
Mult succes!
la 27-11-2020 11:20 AM
la 12-11-2022 08:32 PM