Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ce "jucarii" v-ati achizitionat in ultima perioada de timp?!

(Subiect creat la: 14-11-2020 05:56 PM)
427 Vizualizări
MadAboutU
Pathfinder
Opțiuni
Sunt tatic de fetita si caut ceva "jucarii" sa ne petrecem timpul cat mai placut impreuna dar din pacate mai mult prin casa...Ceva idei in sensul asta?! Ati pus mana pe ceva util de bf?! Ati nascocit careva vre'o jucarie mai ciudata?! Eu ma chinui sa'i explic obrazniicaturii ca tableta nu are rol de cantar. Posibil sa nu fi postat unde trebuie...scuze. Astept pareri,sfaturi chiar si sesiuni de gamming..toate cele bune.
9 Răspunsuri
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
salut poti sa iti iei un nintendo switch este foarte bun pentru jocurile in familie
0 Aprecieri
MadAboutU
Pathfinder
Opțiuni
Am o consola de jocuri dar inca e mica ptr asa ceva...observ ca are o atractie catre animalele de companie dar nu e si pe placul sotiei.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cati ani are? A mea are 5 si ma gandesc la un Nintendo Lite.

MadAboutU
Pathfinder
Opțiuni
doar 2 ... ne jucam momentan cu nano leafuri si este incantata
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Multi inainte! Sfatul meu e sa mai astepti cu achizitia chestiilor "electronice", e cam mica pentru asta.
Fiica mea foloseste foarte rar un ipad, pentru Youbute si pentru calatoriile mai lungi cu masina, dar in afara de asta nimic, de asta ma gandeam la Nintendo.
Urmeaza sa iau PlayStation 5 (daca il prind) si poate renunt la Nintendo pentru ea, daca gasesc ceva jocuri interesante pentru varsta ei.

0 Aprecieri
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
îți recomand un nintendo switch obișnuit deoarece poti sa schimbi cintrolele da ca strica
0 Aprecieri
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
drift joy con
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Merci! Ai dreptate, insa mi se pare mai portabil Lite-ul. Are un prieten varianta obișnuita și mi se pare cam "mare" și mai puțin închegată. O să mă mai gândesc :face-with-stuck-out-tongue-and-winking-eye:
Plus că pe cel normal îl pot lega și la TV.
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
iti recomand sa il iei cand apare o editie limitate ex nintendo go pikaciu sau nintendo fortnite edition