Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

The Premiere, un proiector fabulos pentru care merită să păstrezi un perete întreg liber

(Subiect creat la: 20-04-2023 10:51 AM)
357 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Recent am avut ocazia să testez timp de o săptămână The Premiere, un proiector fabulos Samsung, pentru care merită să păstrezi în casa ta un perete liber.

Am mai scris despre acest produs în momentul în care a fost lansat comercial în România, când i-a făcut review George Buhnici, dar și când l-am văzut personal în acțiune.

O să scriu în continuare impresiile mele după ce am folosit timp de o săptămână acest produs, iar la sfârșit las și specificxațiile tehnice, pentru context.

The Premiere - impresii după utilizare

Ușurință în utililizare: nota 5 din 5! :white-medium-star::white-medium-star::white-medium-star::white-medium-star::white-medium-star:

Primul lucru pe care l-am făcut sau, mai bine spus, pe care nu l-am făcut, a fost să nu mă uit peste manualul de utilizare. Am vrut să văd dacă mă descurc din postura de utilizator obișnuit, care a mai folosit televizoare Samsung. Care e legătura? Păi, acest proiector este totodată și un televizor smart, are telecomandă și meniu asemănător unui televizor, prin care am navigat ca peștele în apă.

Prin urmare, în două minute după ce l-am băgat în priză mă uitam pe Netflix!

Dimensiune imagine proiectată: nota 5 din 5! :white-medium-star::white-medium-star::white-medium-star::white-medium-star::white-medium-star:

Am avut un perete liber în sufragerie, nu cel mai mare, dar suficient de mare pentru a pune în valoare acest proiector, care poate genera o imagine de calitate la 4K cu diagoala 330 cm! Peretele meu are o lățime de aproximativ 300 cm și o înălțime de 250 cm, iar asta înseamnă o diagonală de aproape 4 metri!

Am reușit să încadrez proiecția pe toată lățimea peretului, în format wide, iar asta a rezultat într-o imagine de-a dreptul uriașă, cum n-am avut vreodată, mai mare decât orice televizor.

20230419_181108.jpg

20230410_202408.jpg

Proiectorul are funcții speciale, la care ajungi ușor chiar din telecomandă, care te ajută să reglezi imaginea sus/jos, stânga/dreapta, astfel încât să adaptezi proiecția cât mai bine pe peretele tău.

Calitatea imaginii: nota 5 din 5! :white-medium-star::white-medium-star::white-medium-star::white-medium-star::white-medium-star:

M-am uitat la niște filme documentare și am rămas cu gura căscată 😀. Să vezi imagini panoramice, cu peisaje superbe, pe tot peretele, este o experiență pe care nu o poți simula cu niciun televizor, pur și simplu se apropie de ceea ce vezi la cinematograf. 

M-am uitat la Troia, cu Brad Pitt, iar scenele de război se vedeau într-un mare fel, am văzut desfășurarea de trupe de parcă mă aflam eu însumi în mijlocul acțiunii. 

Mențiune 1: dacă nu ai un ecran dedicat pentru proiectare sau un perete perfect drept toate imperfecțiunile de suprafață vor ieși în evidență în anumite momente, când imaginea este mai luminoasă, mai strălucitoare. A fost un impediment cu care m-am obișnuit foarte repede. Puteți observa în imaginea de mai sus, de exemplu,  că liniile orizontale care delimitează imaginea sunt cam strâmbe, în valuri: e din cauza peretului stâmb (acolo voi monta un dressing, nu m-am ostenit să dau un glet prea drept).

Mențiune 2: trebuie menționat faptul că imaginea are o calitate excelentă când nu interferează cu o altă sursă de lumină, fie ea naturală sau emanată de o sursă din casă. 

Sunetul: nota 5 din 5! :white-medium-star::white-medium-star::white-medium-star::white-medium-star::white-medium-star:

Sunetul este pur și simplu wow! Practic, acest proiector este în același timp și soundbar. Emite un sunet extrem de puternic ca volum, cu bași demni de un subwoofer dedicat, profunzime și limpezime, fără nici cea mai mică urmă de bârâială, cârâială, foșnet sau orice alt impediment. 

Posibilități de conectare: nota 5 din 5! :white-medium-star::white-medium-star::white-medium-star::white-medium-star::white-medium-star:

La acest capitol The Premiere este pur și simplu exhaustiv, ai toate opțiunile posibile pentru conectarea acestui dispozitiv cu alte dispozitive. Nu cred să aibă ceva ce-i lipsește. 

20230410_200617.jpg

Îl conectezi la Internet fie prin WiFi, fie prin cablu, ai trei sloturi HDMI, ai USB, ai mufe pentru cablu TV sau semnal TV prin satelit, ai ieșire audio optică, ce-ți poți dori mai mult?

Am conectat la el o unitate SSD, care avea multe filme pe el, n-am avut nicio problemă cu redarea conținutului niciunui fișier, mi s-au afișat și subtitrările. 

Design: nota 4 din 5! :white-medium-star::white-medium-star::white-medium-star::white-medium-star:

S-o recunoaștem, The Premiere arată bine, e compact, iar la o lățime de 550 mm și o adâncime 367 mm se încadrează perfect în orice cameră.

EmilianN_0-1681975467946.png

EmilianN_1-1681975527120.png

De ce nu i-am dat notă maximă la acest capitol? Cu toate că finisajul exterior textil este de bună calitate se poate păta foarte ușor (dacă nu ești atent). Mai mult, praful se așează repede pe proiector, trebuie să acorzi o atenție sporită ”igienei” acestui dispozitiv.

Portabilitatenota 4 din 5! :white-medium-star::white-medium-star::white-medium-star::white-medium-star:

Cu toate că îl poți așeza oriunde în interiorul casei tale, astfel încât să generezi o imagine care să se plieze pe condițile exisente, The Premiere nu este tocmai un dispozitiv portabil. E mai greu să-l iei cu tine în vacanță, de exemplu, deși n-ar fi imposibil, dacă ai suficient spațiu în mașină.

Software: nota 5 din 5! :white-medium-star::white-medium-star::white-medium-star::white-medium-star::white-medium-star:

The Premiere este ca un televizor smart, poți instala pe el orice aplicație disponibilă din librăria TV pusă la dispoziție de Samsung: cele mai populare aplicații media etc. 

Pagina oficială a acestui produs poate fi consultată aici: https://www.samsung.com/ro/projectors/the-premiere/the-premiere-smart-4k-uhd--ultra-short-throw-trip...

Specificații tehnice

EmilianN_1-1681976420671.png

EmilianN_2-1681976467967.png

EmilianN_3-1681976504874.png

EmilianN_4-1681976556224.png

EmilianN_5-1681976592139.png

EmilianN_6-1681976615511.png

EmilianN_7-1681976648628.png

EmilianN_8-1681976679359.png

EmilianN_9-1681976722408.png

EmilianN_10-1681976787171.png

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
5 Răspunsuri
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Să refacă stocul de huse din piele/silicon pentru S22U și să ne lase cu videoproiectoarele de +4000€. 😁
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @Silviuzz , există un forum dedicat seriei Galaxy S22, poți publica acolo un topic în care să dezvolți această temă. 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Been there, done that. Nimic.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ce as mai testa si eu un proiector din asta 🙂

Se pare ca am construit casa prea mare si 55 inch e cam mic pentru un TV (am doua in camere diferite si ambele mi se par mici). Ar merge in sufragerie... dar cam scump 😮

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ar merge și într-o încăperer mai mare, la școală, de exemplu, într-o sală de conferințe, într-un expo etc. Sunt multe locurile în care poate fi instalat și, de asemenea, cred că există și un public țintă bine definit pentru acest produs. 

NU UITA!