Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Jedno zařízení - dvoje sluchátka?

(Téma vytvořeno: 11-02-2024 11:46 AM)
2336 Zobrazení
Ninebot
Voyager
Možnosti
Zdravím komunitu Samsung. Chtěl jsem se zeptat a případně poprosit o radu. Existuje možnost připojení (propojení) kdy z jednoho telefonu (S23 Ultra nebo tablet Samsung A9+) by bylo možné přehrát zvuk do dvou BT sluchátek současně? ( modely SONY wh-ch520 a wh-1000xm5) Řešil jsem případnou možnost kdy člověk cestuje třeba v letadle nebo v nějakém jiném dopravním prostředku a chtěl by společně poslouchat hudbu nebo sledovat nějaký ten film. Děkuji 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Ninebot 

ano lze to, minimálně se sluchátky od Samsungu. Vyzkoušeno s Buds Pro a Buds2 Pro.

https://www.samsung.com/cz/support/mobile-devices/jak-mohu-pouzivat-dual-audio-ke-sdileni-medii-na-v...

Musíte mít spárována a připojena obě zařízení. Pak stáhnete lištu a zvolíte výstup médií, v seznamu pak zatrhněte obojí zařízení, na kterých chcete zvuk přehrávat.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

12 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Ninebot 

ano lze to, minimálně se sluchátky od Samsungu. Vyzkoušeno s Buds Pro a Buds2 Pro.

https://www.samsung.com/cz/support/mobile-devices/jak-mohu-pouzivat-dual-audio-ke-sdileni-medii-na-v...

Musíte mít spárována a připojena obě zařízení. Pak stáhnete lištu a zvolíte výstup médií, v seznamu pak zatrhněte obojí zařízení, na kterých chcete zvuk přehrávat.

Ninebot
Voyager
Možnosti
Díky, už to funguje. 👍🏻1707649845527_1707649845518_0.jpg
lennickaa
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, nevím jestli je tato diskuze ještě aktuální. Mám nový tablet A8, ale ve výstupu médií není možnost zaškrtnout obě sluchátka...pouze jedno...jde to nějak upravit? V A7 to jde ale tady nelze...20241231_083841_1000024253_1735630723.jpg
Ninebot
Voyager
Možnosti
Krásný den i vám. No, ono to podle návodu jak se psalo šlo. Ale po aktualizaci se v tabletu v mém případě připojím pouze s jedněmi sluchátky. Ty druhé tam prostě nejsem taky schopný dát. V telefonu jde vše v pohodě, ale tady bohužel u tabletu ne. 🤦🏻‍♂️
0 Like
lennickaa
Journeyman
Možnosti
Aha 🙈 no tak to je tedy aktualizace za všechny prachy...starý tablet v tomto lepší než novy
0 Like
Ninebot
Voyager
Možnosti
Souhlasím. Dopadlo to tak že jeden se vesele koukal na film se sluchátky a já si koukal do mobilu. Takže podstata kterou to mělo plnit, bohužel nedopadla. 🤦🏻‍♂️😀
0 Like
lennickaa
Journeyman
Možnosti
Moc děkuji za rychlou odpověď...I když než úplně pozitivni
0 Like
lennickaa
Journeyman
Možnosti
To tedy...pořídila jsem dětem nový tablet na cestování na pohádky a takto je to tedy úplně mimo a budu připojovat přes drát...no návrat do pravěku asi 🤣🙈
0 Like
Ninebot
Voyager
Možnosti
No asi ano 😮😂 a ještě ty otravné dráty. No, podívám se ještě jednou až budu doma, jestli se něco nezměnilo. Ale vím že v srpnu to bohužel takhle nešlo.
0 Like