Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Domácí kino

(Téma vytvořeno: 15-11-2020 05:17 PM)
1116 Zobrazení
Karlos666
Explorer
Možnosti
Zdravim u domácího kina mi to napíše protection a vypne se nevíte někdo co to znamená děkuji.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Záleží na to jaké možnosti má soundbaru a TV, nejnovější standart pro propojení je ARC/eARC ale musí to podporovat TV i Soundbar - poznáte podle označení konektoru na TV a soundbaru.

12943_HDMI ARC connection_01.PNG.PNG.png

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

9 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @Karlos666 

Jaký máte prosím typ ?

fajnsnek2
Karlos666
Explorer
Možnosti
Samsung HT-H4550R
Karlos666
Explorer
Možnosti
Já si koupil Soundbar a kino jsem prodal kámošovi a teď se mu to vypíná 😳
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Koukal jsem na internet a jedná se o ochranu při problémech v systému- špatný kabel, nefunkční větrák zdroje, přepětí. Podle diskuse ZDE se může jednat i vadný kondenzátor apod. Zřejmě bude nutná návštěva servisu.

https://www.ifixit.com/Answers/View/165146/switch+on+and+it+says(+PROT+)and+goes+of.

fajnsnek2
Karlos666
Explorer
Možnosti
Děkuji moc .Kouknu se po servisu a uvidim jestli se to vyplaťí to nechat opravit ještě jednou dík 👍.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Karlos666  není zač.

Možná by to zvládl i šikovný elektrotechnik, ale musel by to být někdo kdo opravdu rozumí, slaboproudé elektrotechnice a audiotechnice. Ale to bych nechal až po odhadu opravy ze servisu jak poslední možnost. V záruce už asi zařízení nebude že ?

fajnsnek2
Karlos666
Explorer
Možnosti
Už ne. A ještě bych se zeptal na Soundbar mám ho zapojení přes optiku je to v pohodě nebo je lepší Přez HDMI.
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Záleží na to jaké možnosti má soundbaru a TV, nejnovější standart pro propojení je ARC/eARC ale musí to podporovat TV i Soundbar - poznáte podle označení konektoru na TV a soundbaru.

12943_HDMI ARC connection_01.PNG.PNG.png

fajnsnek2
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Karlos666 

Pokud Vám prosím nějaká odpověď pomohla, můžete ji Přijmout jako řešení ? 

Děkuji a budeme rádi když pak napíšete jak to dopadne. Hezký večer

fajnsnek2