Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Conectare soundbar la tv

(Subiect creat la: 28-02-2023 07:00 PM)
525 Vizualizări
Adyp72
Voyager
Opțiuni
Buna,
Am un tv Samsung 65au7092 la care am conectat un Soundbar Samsung HW B450,iar ulterior am adaugat si un kit wireless Samsung SWA 9200S,pt sunet surround.Intrebarea e de ce oare nu pot activa functia Configurare surround difuzor wifi?(vezi foto)
Sau acea functie se activa doar daca avea si soundbar-ul wifi si era in aceeasi retea cu tv-ul?Soundbar-ul are doar conexiuni bluetooth si audio optic.
Multumesc,astept raspuns!

image

1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Modelul de soundbar HW B450 este 2.1 (stereo + subwoofer) nu are posbilitatea de sunet 5.1/7.1 surround. Suporta sunet Dolby pe 2 canale

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Modelul de soundbar HW B450 este 2.1 (stereo + subwoofer) nu are posbilitatea de sunet 5.1/7.1 surround. Suporta sunet Dolby pe 2 canale

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Adyp72
Voyager
Opțiuni
Mersi!
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Aici ai detalii cum se poate conecta. Răspunsul ți l-ai dat și tu, neavând conexiune wi-fi pe ambele dispozitive.

https://www.samsung.com/ro/support/tv-audio-video/cum-se-conecteaza-un-soundbar-la-televizor-printr-...
Adyp72
Voyager
Opțiuni
Mersi frumos,bănuiam eu.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Dacă informația te-a ajutat poți selecta ca și soluție acceptată din dreapta răspunsului din cele 3 puncte.
Adyp72
Voyager
Opțiuni
Rezolvat,mersi!
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Experiențe plăcute cu ale tale dispozitive Samsung.
Adyp72
Voyager
Opțiuni
Mersi.Adevarul e ca sunt super multumit de Soundbar,dar din pacat kitul wireless m-a dezamagit si il voi returna,reclama si review-rile m-au facut sa am asteptari prea mari,asta e! :))
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Înainte de a cumpăra ceva te informezi la ce îl vei folosii / asocia cu ce dispozitive și bineînțeles sunt compatibile funcțiile ce le au s-au după caz dacă le dețin respectivele funcți după dispozitive pentru a le asocia prin diverse modalități. Neavând conexiune wi-fi respectivul soundbar nu îl poți conecta la TV prin wi-fi doar prin cablu Hdmi eventual.
Adyp72
Voyager
Opțiuni
Ai dreptate in ce spui dar m-am interesat,tocmai ca acest kit wireless e compatibil cu un numar limitat de soundbar-uri,dar reclama era ca te invaluie prin camera sunetul si iti creaza o atmosfera de cinema,iar rezultatul e cam pe jumatate...Dar nu-i bai,am incercat! )))
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Dacă nu te ajută în asocierea lui tot degeaba. Îți recomand un cablu Hdmi eArc ce îți va oferi o calitate mult mai bună a sunetului față de cea prin bluetooth. Bineînțeles asta doar dacă soundbarul are conexiune Hdmi pentru al putea conecta la tv, neavând conexiune Hdmi o poți face prin bluetooth așa cum probabil o realizezi in acest moment.
Adyp72
Voyager
Opțiuni
Da,acum e prin bluetooth,nu are conexiune hdmi.Dar asa cum ti-am zis,de soundbar sunt extrem de multumit,doar kit-ul wireless e sub asteptari.
Ma gandesc ca alte setari pt a-i mai creste volumul nu mai am.Am dat din soundbar volumul la rear level la +6,iar la virtual center level tot la +6,altceva n-am mai gasit.
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Din câte am citit despre modelul soundbarul ui pe care-l deții nu are un sunet foarte "wow" dar este destul de acceptabil dacă nu ești un pretențios al sunetului de înaltă definiție. Prea multe setări n-ai ce să-i faci pentru un volum mai ridicat. In mare îl poți controla doar din telecomanda televizorului dacă îl folosești prin bluetooth. Poate respectivul kit wireless poate fi mai eficient pentru alt model de soundbar, este doar o părere nu o certitudine referitoare la al tău kit wireless.
Adyp72
Voyager
Opțiuni
Sa stii ca e de 300 de wati si nu l-am dat inca peste volum 40,pt ca imi pun vecinii in cap!Dar chiar e bun,si nu doar pe programele cu dolby digital!
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Te cred că își face treaba bine dar sunt in impas de kit. Să ai experiențe bune.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Făceam referire că îi lipsește acea conectivitate prin Hdmi ceea ce l-ar fi făcut ca sunetul sa fie mai stabil cât și de o înaltă definiție. In rest modelul și puterea lui de 300 w sunt de ajuns pentru un apartament.
0 Aprecieri