Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

ajutor

(Subiect creat la: 17-10-2021 12:35 AM)
786 Vizualizări
glock17c
Journeyman
Opțiuni
de azi am o dilema, mai exact aud in fiecare minut/odata la 2-10 min ceva voce (ca un fel de voice assistant) care zice ora, si nu stiu ce sa fac. am incercat multe chestii, si nu a mers niciuna.. dar inainte ca asta sa inceapa, nu am facut nimic si nu am umblat la setari. stie cineva ce pot face ca sa rezolv? e destul de enervant.
9 Răspunsuri
DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare! Cred ca ai activata functia TalkBack. Intra in setari /accesibilitate/talkback si dezactiveaza functia. Sau , pur si simplu, apasa in acelasi timp tastele de volum timp de trei secunde! 🤞
glock17c
Journeyman
Opțiuni
functia TalkBack a fost mereu dezactivata, am verificat si aseara
glock17c
Journeyman
Opțiuni
nu o iau personal, am prins gluma:)) functia talkback era dezactivata, am verificat si aseara si am verificat si acum inca o data pt orice eventualitate dar tot dezactivata era.. am incercat si restart dar nu merge
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Intra in Safe Mode si vezi daca se mai aude. Daca nu, inseamna ca ai o aplicatia care iti trimite aceste notificari audio. O identifici, o dezinstalezi si se rezolva 🙂

Blum29
Voyager
Opțiuni
Salut, ai cumva vreo alarma setata iar la ringtone este bifata optiunea de citire a orei si a numelui alarmei?Screenshot_20211017-192731_Clock_201074.jpg
0 Aprecieri
glock17c
Journeyman
Opțiuni
nu, nu folosesc telefonul asta pt alarme niciodata
0 Aprecieri
Blum29
Voyager
Opțiuni
Atunci alta idee nu mai am (in afara de restart si safe mode recomandate deja).... nu pot insa sa nu observ ca ai deschis acest topic pe 'Audio&Video/Casti'.... sunetele se aud in casti? Poate fi cumva ceva din setarile lor?
0 Aprecieri
glock17c
Journeyman
Opțiuni
nu stiu, dar eu mereu folosesc casti si extrem de rar sunt momente in care nu folosesc, dar abia aseara cand am revenit la vechile mele casti a inceput sa se auda.. inainte de asta am folosit altele, dar cu 1 zi inainte si nu se auzea, dar nu cred ca e de la casti, pentru ca nu mi s-a mai intamplat niciodata
0 Aprecieri
AlexIoanVasiliu
Journeyman
Opțiuni
Si mie mi sa intamplat și e de la Assistant de la accesibilitate trebuie să mergi la setări la accesibilitate și să dezactivezi voice assistant.
0 Aprecieri