Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme conectare casti

(Subiect creat la: 05-07-2022 07:53 AM)
610 Vizualizări
pedrospartanu
Explorer
Opțiuni
Va salut as dorii si eu putin ajutor am achizitionat ieri un set de casti jbl si de ieri ma chinui sa le conectez.Le pot conecta dar cand se aude cand stanga, cand dreapta dar niciodata ambele....am incercat reset la casti....reinstalare aplicatie castii....nu stiu ce sa le mai fac....sa mai confruntat cineva cu asa ceva pana acum?!Am cautat pe net tot felul de tutoriale pentru conectare si pairing dar nu dau mai mult decat ce e in manualul lor(jbl).
7 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Incearca in prima faza sa le conectezi la un alt telefon / dispozitiv. Daca la fel se comporta, e o problema cu castile.

pedrospartanu
Explorer
Opțiuni
Salut,aceiasi problema pe inca 2 telefoane
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Pai atunci e clar... problema e cu castile nu cu telefoanele :smiling-face:

Da-le retur sau trimite-le in service.

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut,
încearcă o resetare a căştilor, fă acea asociere/pairing cu smartphone-ul şi testează-le fără să instalezi aplicația lor nativă.Fiind de la un alt producător, sunt situații în care pot apărea unele conflicte fie direct cu ceva legat de setările pe partea audio a smartphone-ului, fie utilizate în contextul vreunei aplicații.
Spre exemplu eu am avut un conflict cu căştile SKULLCANDY Crusher Evo,care după instalarea aplicației native nu funcționau corect cu aplicația Spotify, se auzeau cu întreruperi, foarte distorsionat.
Pentru că am bănuit aplicația nativă a căştilor,am dezinstalat-o şi totul funcționa perfect.
Practic asta încerc să îți sugerez şi ție,o resetare a lor iar ulterior o asociere cu smartphone-ul şi o testare a sunetului dar fără să instalezi aplicația căştilor.
Apoi să verifici atent setările sunetului.
Încă ceva foarte important, încarcă-le complet înainte de a le face pairing cu smartphone-ul.
Este posibil să fie defecte,dar nu strică să încerci şi varianta propusă de mine.
Altfel ,aşa cum ti-a spus şi @ElfStone...ai opțiunea service/garanție oricând ,fiind noi.
0 Aprecieri
pedrospartanu
Explorer
Opțiuni
Resetare am incercat dar mai am de incercat si varianta fara aplicatie....azi am sunat si la harman si au incercat sa ma ajute dar din spusele mele si ale lor cele 2 casti nu comunica intre ele cu toate setarile posibile facute.....incarcate sunt 100% iar carcasa 60%
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Înțeleg situația.
Poate că sunt ele cu anumite probleme.
Încearcă tot ce poți...dacă nu altele!
Succes!
0 Aprecieri
pedrospartanu
Explorer
Opțiuni
Asta am incercat si incerc daca nu schimb si gata...
0 Aprecieri