Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema casti

(Subiect creat la: 24-06-2022 12:03 AM)
1074 Vizualizări
Diana47
Student
Opțiuni

Am o pereche de casti Akg samsung cumpărate azi .Și am un telefon Samsung A32 .Se aud castile cand ascult muzica dar nu se conectează în momentul în care vorbesc la telefon.Atunci se aude în difuzorul telefonului .Ce trebuie sa fac oare ?

6 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Și în timpul convorbirii ce-ți apare pe ecran? Nu există niciun buton de volum?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
Diana47
Student
Opțiuni

Nu-mi apare nimic

0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Bună Diana47,
este posibil ca acele căşti să nu fie compatibile cu modelul telefonului.

Totuşi poți încerca aşa:
1. Intri în setările generale ale smartphone-ului.
2. Cauți Aplicații, acorzi permisiunea afişării aplicațiilor de sistem apoi apeşi Ok.
3. Cauți USBSettings.
4. Rulezi informațiile de la USBSettings până ajungi la Stocare.
5. Apeşi pe Stocare apoi alegi opțiunea Golire cache.
6. Revii pe pagina Home a smartphone-ului şi îl restartezi.
7. Conectezi cu atenție căştile în portul Usb C.
8.Verifici dacă sunt funcționale atât sub aspectul fişierelor audio muzicale cât şi sub aspectul preluării apelurilor telefonice.

Dacă ai deja nişte căşti bune cu mufă jack 3.5mm(care să aibă pe fir buton control microfon,volum)cu ajutorul unui adaptor audio original Samsung (convertor Type-C la Jack 3.5mm)le poți folosi pe acelea.
https://www.samsung.com/ro/mobile-accessories/type-c-to-35mm-headphone-jack-adapter-ee-uc10juwegww/

Dacă nu reuşeşti să rezolvi situația, îți recomand să te reorientezi pe viitor spre o pereche de căşti fără fir,din seria Buds/Samsung.
Ai avantajul unei calități audio mult mai bune, în plus ai liber acel port Usb C şi libertate de mişcare atunci când ai smartphone-ul la încărcat şi conexiunea audio nu mai depinde de fir.

Îți las mai jos şi paşii pe care trebuie să-i urmezi pentru ce scriam la începutul postării.
Screenshot_20220626-103152_Settings_24846.jpgScreenshot_20220626-103033_Settings_24844.jpgScreenshot_20220626-103423_Settings_24850.jpgScreenshot_20220626-103259_Settings_24848.jpg
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Continuare:
Screenshot_20220626-103450_Settings_24852.jpg
lucian1994
First Poster
Opțiuni
Am si eu o problema cu o preche de casti akg cu fir , am cumparat un adaptor tip "T" care iti permite sa incarci telefonul si sa asculti si muzica la casti si am inversat mufele ,gen cea da la casti am bagat-o unde trebuia sa bag incarcatorul si invers , si acum nu ce mai conecteaza castile ce trebuie sa fac se poate remedia sau sa imi iau gandul de la ele
0 Aprecieri
vlad2278
First Poster
Opțiuni
Salut, am o problema cu un a32, acesta citește ca sunt conectate căștile la el, dar acestea nu sunt conectate
0 Aprecieri