Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

J6 Brak powiadomień sms z banku oraz Inpost

(Temat utworzony: 27-02-2019 12:08 AM)
663 Wyświetlenia
Axelf88
Journeyman
Opcje

Witam,

Od pół roku nie działają mi powiadomienia dźwiękowe o przychodzącym smsie z banku Santander oraz z firmy Inpost. Dopiero jak odblokuję ekran i wejdę w Wiadomości wtedy widać, że przyszedł sms. Czy wie ktoś może jak ogarnąć ten problem ? Wszystkie smsmy od osób na liście kontaktów przychodzą bez problemu. 

Pozdrawiam

0 Like
7 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Axelf88 a czy przypadkiem numer nie ma ustawionych niestandardowych powiadomień?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Axelf88
Journeyman
Opcje

Mam Androida 8 jeśli to w czymś pomoże i cały czas było ok. Samo się zmieniło. Ustawiłem wszystko jak w poście poniżej i nadal to samo. Dziś też przyszedł sms z inpost ale dopiero dostałem powiadomienie gdy odblokowałem ekran. Gdzie jeszcze szukać przyczyny hmmm

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Axelf88 Też mam Androida 8.0 i nigdy nie miałem problemu z powiadomieniem Zobacz jeszcze tutaj.

Screenshot_20190227-083224_Settings.jpgScreenshot_20190227-083233_Settings.jpg

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Axelf88, na forum mieliśmy dosyć obszerny wątek dotyczący opóźnionych powiadomień w telefonach z systemem Android Oreo oraz Android Pie. Wygląda na to, że niektóre wiadomości z różnych instytucji przychodzą ze sporym opóźnieniem lub po odblokowaniu telefonu. Nie znaleźliśmy rozwiązania dla tego problemu. Co ciekawe tylko u niektórych osób występuje ten problem. Po więcej informacji odsyłam do tego wątku.

0 Like
Axelf88
Journeyman
Opcje

Właśnie wszystko sprawdziłem, chyba pozostaje się tylko pogodzić z tym problemem 😞

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Axelf88, możesz spróbować przywrócić ustawienia fabryczne, ale niestety nie mogę zagwarantować, że to rozwiąże problem opóźnionych powiadomień :face-with-rolling-eyes:

0 Like