Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zoom w Aplikakcjach Insta,Snapchat itp

(Temat utworzony: 11-03-2019 10:41 PM)
26262 Wyświetlenia
NicKhos
Journeyman
Opcje

Dzień dobry,

Mam problem ponieważ gdy rozmawiam przez Messengera, Whats Appa czy Vibera, lub gdy próbuje zrobić zdjęcie z Instagram i Snapchata mam straszny zoom na przdniej kamerze. Jest to na tyle uciążliwe że nie jestem w stanie prowadzić rozmowy z normalnym dystansem pomiędzy moją głową a ręką. Możecie coś z tym zrobić ?

Dziękuję

0 Like
64 Odpowiedzi
ogar0103
Journeyman
Opcje

Update

Napisałam do snapchata w środę, dzisiaj jest piątek i naprawili mi, więc polecam zgłosić im problem. Co prawda dalej jest zoom, ale jest juz znacznie mniejszy i nie przeszkadza aż tak jak ten poprzedni.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@ogar0103 a jak Ci naprawili? Możesz napisać coś więcej?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
ogar0103
Journeyman
Opcje

@Szewcu72 Napisałam do snapchata, opisałam problem itd (trzeba pisać po angielsku) i dostałam od nich autmatycznego maila, ze postarają się rozwiązać problem, a poza tym nic więcej. Po prostu weszłam godzinę temu na snapa a tu dużo mniejszy zoom bez żadnej aktualizacji.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ogar0103  Dzięki za informacje 👍

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ogar0103, czyli wygląda na to, że zmiana została wprowadzona po stronie serwera aplikacji i powinna być widoczna dla większej grupy użytkowników. Poczekajmy na wypowiedzi innych osób korzystających z tej aplikacji.

0 Like
Grzegorz96
First Poster
Opcje

Potwierdzam w Snapie zmieniono i jest teraz dobrze, problem pozostał w aplikacji Instagram. Możesz podesłać tutaj tego maila co wysłałeś do snapa?

0 Like
ogar0103
Journeyman
Opcje

@Grzegorz96 to nie był mail. Wchodzisz na snapa w ustawienia > potrzebuje pomocy > privacy > i have  a privacy question > my snapchat isn't working > camera > preview/edit screen > difference in quality i tam powinien ci się pokazać "formularz" w którym wypełniasz wszystko po angielsku. Pytają o dokładny model telefonu i od kiedy problem występuje plus trzeba opisać co się dzieje. Dodatkowo dodałam screena żeby pokazać jak duży zoom mam i napisałam ze nam nowy telefon i ze zoom jest dużo większy niż w zwykłym aparacie na tym telefonie i być może wynika to ze złych proporcji snapchata. Do Instagrama tez pisałam ale rezultatów brak.

Drdron
Explorer
Opcje

mam problem a aplikacją snapchat chodzi o to że tylna kamara mocno przybliża i bardzo to utrudnia korzystranie a przednia kamera też trochę powiększa ale nie tak mocno więc jeszcze z niej można w miarę korzystać telefon to samsung galxy s 10 lite mam wszystkie najnowsze aktualizacje tel oraz snapchata oraz już próbowałem po przez reset tel jak i odinstalowanie snapa i nic to nie daje 

proszę o pomoc gdzie to zgłosić lub jak to ogarnąć żeby to normalnie działało 

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Drdron 

A czy wcześniej był taki problem? 

0 Like
Drdron
Explorer
Opcje

siema @Kacper2 tak był ten problem ale nie zwracałem aż tak mocno na nie go uwagi ale zaczyna mnie coraz to bardziej denerwować bo myślałem że przez okres tych 4 ms od kiedy mam ten tel rozwiążą ten problem a tu dalej nic 

0 Like