Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Dziwne powiadomienie z aplikacji snapchat.

(Temat utworzony: 25-11-2024 07:10 PM)
1078 Wyświetlenia
gutek11
Helping Hand
Opcje
Witam, od około 2 dni wyświetla mi się dziwne powiadomienie ze snapchata że coś się ładuje, snapy normalnie się wysyłają natomiast co jakiś czas dostaje takie powiadomienie. Proszę o pomoc.
Próbowałem uruchomić telefon ponownie oraz odinstalować aplikacje i zainstalować ponownie lecz bez skutku...

image

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Jest to pobieranie roznego rodzaju nakładek, bitmoji i filtrów Running które są w aplikacji Snapchat.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, dodam jeszcze tylko, że takie rzeczy można zobaczyć częściej, również przy wielu innych aplikacjach, ponieważ są one często automatycznie aktualizowane. Czasami nawet nie wiemy, że coś jest instalowane, bo nie wszystkie aplikacje wyświetlają takie monity.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

9 Odpowiedzi
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Jest to pobieranie roznego rodzaju nakładek, bitmoji i filtrów Running które są w aplikacji Snapchat.
gutek11
Helping Hand
Opcje
Ale nigdy mi sie to nie wyświetlało a z kolei jak wyłacze powiadomienia to nie przychodzą mi wtedy powiadomienia o wysłanych snapach przez znajomych. Można to jakoś usunąć inaczej?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Spokojnie proszę dać się tym opcją zainstalować i przestanie się samo wyświetlać.
gutek11
Helping Hand
Opcje
Okej, dziękuje bardzo za pomoc!!
0 Like
Rozwiązanie
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, dodam jeszcze tylko, że takie rzeczy można zobaczyć częściej, również przy wielu innych aplikacjach, ponieważ są one często automatycznie aktualizowane. Czasami nawet nie wiemy, że coś jest instalowane, bo nie wszystkie aplikacje wyświetlają takie monity.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie ma za co. Pozdrawiam.
0 Like
Sensei310
First Poster
Opcje
Witam od jakiegoś czasu nam problem z moim snapem pojawia się powiadomienie lokalizacji co kilka sekund telefon wibruje i daje dźwięk powiadomienia po wyłączeniu lokalizacji dźwięk i wibracja zostaje natomiast osoby po drugiej stronie widzą jak bym wchodził i wychodził z czatu może ktoś spotkał się z czymś takim
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Sensei310 Lokalizacja nie szwankuje Ci w innych aplikacjach? Może masz zoptymalizowaną baterię w aplikacji? Sprawdź tutaj:

Ustawienia > Aplikacje > Snapchat > Bateria > Nieograniczone.

Ustaw też w sekcji zezwoleń, aby nie usuwało ich kiedy aplikacja jest nieużywana.

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@wercix_1302 Reinstalowałeś apkę, bądź próbowałeś rozwiązanie powyższe?