Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Zniknęła historia ostatnich wiadomości w aplikacji Telefon

(Temat utworzony: 01-05-2023 10:21 PM)
2553 Wyświetlenia
rengi89
Journeyman
Opcje

Witam ,pytanie może śmieszne ale od jakiegoś czasu nie wyświetlają mi się wiadomości w panelu ostatnie wykonywane połączenia,tam zawsze miałam połączenia i sms y a teraz mam tylko połączenia. Czy ktoś mógłby pomoc ?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę sprawdzić, czy nie zostały ukryte? Wchodzimy w 3 kropki i włączamy Pokaż wiadomościScreenshot_20230502-050343_Phone.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

17 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@rengi89  Witam

Czy chodzi o ten panel ostatnie?

Screenshot_20230501_222830.jpg

rengi89
Journeyman
Opcje
Tak,dokladnie
0 Like
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę sprawdzić, czy nie zostały ukryte? Wchodzimy w 3 kropki i włączamy Pokaż wiadomościScreenshot_20230502-050343_Phone.jpg
rengi89
Journeyman
Opcje
Bardzo dziękuję za pomoc 🙂 wczoraj już chyba to ustawiłam, dziś Dostałam sms i zaczęło się wyświetlać:-) Pozdrawiam.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Super ze się udało. Pozdrawiam.
0 Like
rengi89
Journeyman
Opcje
Jednak nie ustawiłam, jak biorę aplika je domyślną tą wiadomości z kropkami to mam w panelu ostatnie połączenia i wiadomości ale gdy wchodzę w wiadomości odebrane nie mam nic . Za to jak wybieram zwykła wiadomości jako domyślna to mam sms y w panelu odebrane ale w panelu ostatnie nie mam w ustawieniach żeby były pokazane też wiadomości 1683029940940_1683029940932_0.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@_Technik_  Dokładnie tak :smiling-face:

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ta wiadomość z kropkami to wiadomości od Samsunga. Jak ją pani wybierze, to w aplikacji telefon ma Pani przy wiadomościach koperty ze strzałkami, strzałka do góry to wiadomość wysłana, do dołu odebrana.Screenshot_20230502-161655_Phone.jpg
0 Like
rengi89
Journeyman
Opcje
Tak,i właśnie takie coś chciałabym mieć. Ale gdy wybieram tą wiadomość jaka aplikacje domyślna to mam takie cos . I nie mogę odczytać swoich wiadomości. Skomplikowane ,nie wiem czy dobrze tłumaczę ale mam nadzieje,ze takScreenshot_20230502_164325_Messages.jpg
0 Like