Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Znak wodny na zdjęciach

(Temat utworzony: 02-03-2023 03:22 PM)
452 Wyświetlenia
hiszpan
Explorer
Opcje
Witam , mam pytanie.... da się ustawić  znak wodny aby wyświetlał się na zdjęciach??? Z góry dziekuje za odpowiedzi i pomoc 
0 Like
131 Odpowiedzi
krisstof
Journeyman
Opcje
Ok dzięki
0 Like
Lublin
First Poster
Opcje

Mam wrażenie, że jak Samsung coś wprowadzi to i tak człowiek ma niedosyt. Android 13 wprowadzili znaki wodne 3 rodzaje czcionek i możliwość wprowadzenia jednego zapisu daty z całym miesiącem w nazwie. Po co? I tak w takiej formie nie skorzystam. Czy tak trudno zrobić zapis daty xx.xx.xxxx mniej miejsca zajmuje. Zwykle Xiaomi ma kilka zapisów daty do wyboru, a nie od Android 13. Szybka rewolucja w Samsungu, aż ręce opadają.

0 Like
GrzesiekP
Apprentice
Opcje
Dziekuje za wprowadzenie rewelacyjnej funkcji znak wodny na zdjeciach.
Prosze o funkcje Znak Wodny (z mozliwoscia wyboru: 1. sama data, 2. data godzina minuta) na filmach.
Dziekuje
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Takie i inne sugestie dotyczące zmian możesz kierować bezpośrednio do zespołu Samsunga po przez Aplikację Members. Będąc w aplikacji wybierz zakładkę Wsparcie. Tam możesz wysłać zgłoszenie. Im więcej wpłynie sugestii tego typu, tym większa szansa na wprowadzenie takiego rozwiązania w przyszłych aktualizacjach.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Froid666
First Poster
Opcje
Jest to możliwe Screenshot_20230218_223048_Camera.jpg
0 Like
Dana71
Journeyman
Opcje
Jak ustawić w aparacie funkcje wyświetlania daty na zdjeciu
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Z tego co wiem, to nie ma takiej możliwości. Jest tylko lokalizacja która informuje nas w galerii gdzie takie zdjęcie zostało zrobione.
0 Like
Mitschel
Voyager
Opcje
Aparat - ustawienia - znak wodny - data i godzina.
Dana71
Journeyman
Opcje
W moim aparacie w ustawieniach nie ma opcji znak wodny
0 Like
Dana71
Journeyman
Opcje
No szkoda ze nie ma możliwości jest to bardzo pomocza funkcja
0 Like