Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Znak wodny na zdjęciach

(Temat utworzony: 12-11-2020 09:06 PM)
10712 Wyświetlenia
hiszpan
Explorer
Opcje
Witam , mam pytanie.... da się ustawić  znak wodny aby wyświetlał się na zdjęciach??? Z góry dziekuje za odpowiedzi i pomoc 
0 Like
131 Odpowiedzi
KarolaLuzik
Journeyman
Opcje
Tak. Dzięki wielkie, jesteś super! Tak Się cieszę
0 Like
KarolaLuzik
Journeyman
Opcje
Zaktualizowałam system Android i jest! Tak Się cieszę, jakby czytali w moich myślach. Oczywiście wolałabym żeby zamiast "listopad" można było wybrać "11" ... ale i tak jest ok. Jeszcze jedna rzecz której mi brakuje to możliwość zrobienia zrzutu ekranu przez taki przycisk z nożyczkami. Uczę się tego gestu krawędziem dłoni.
0 Like
KarolaLuzik
Journeyman
Opcje
Dziękuję wszystkim, jesteście kochani. 🫠
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Screen możesz również zrobić za pomocą krótkiego przyciśnięcia przycisku zasilania oraz zciszania.
KarolaLuzik
Journeyman
Opcje
Tak, tak. Wiem. Ale to słabe jest, szczególnie jak ma się etui z sylikonu. Już wolę to przez krawędź dłoni.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KarolaLuzik  Proszę bardzo 😊

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KarolaLuzik  zrzut ekranu najłatwiej zrobić wciskając klawisze zasilania i ściszania głośności jednocześnie. 

krisstof
Journeyman
Opcje
Samsung A71 galaxy co zrobic rzeby były daty i lokalizacja na zdjęciach i filmach czy to jest możliwe 
0 Like
rybus85
Helping Hand
Opcje
Ustawienia w aparacie i znak wodny. Tam wybierasz. Ale lokalizacja będzie tylko w galerii w opisie. Na zdjęciu nie będzie napisane. A to jest podpisane jako etykieta lokalizacji czy coś takiego.
patyczak
Black Belt 
Opcje
Możesz włączyć Lokalizację, ale dane będą widoczne tylko po wejściu w Szczegóły zdjęcia. Nie ma innej możliwości.