Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zdjęcie 360stopni

(Temat utworzony: 19-08-2020 10:18 PM)
5160 Wyświetlenia
MarekPLWRO
Pioneer
Opcje

Jak w Galaxy s20 zrobić "ruchomą panoramę' albo zdjęcie 360 stopni. Pamiętam, że miałem taką funkcję w s5.

Jedynie co znalazłem na XDA to zainstalowanie zmodyfikowanej apki aparatu z telefonów Pixel.

Ale to chyba nie powinno mieć miejsca w tak drogim telefonie?

17 Odpowiedzi
Ygrek
Pioneer
Opcje
Czy jest możliwość wykonania zdjęć sferycznych wbudowaną aplikacją aparat w telefonach Samsung Galaxy S23 Ultra?

Jeśli nie to jest jakaś alternatywna aplikacja na rynku? 
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Nie ma wbudowanej takiej funkcji w najnowszych flagowcach. Musisz poszukać zewnętrznych aplikacji w stylu Photo Sphere w sklepie play.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Polczak
Journeyman
Opcje
Kiedyś była opcja zdjęcia sferycznego. Już takiej opcji nie widzę.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Polczak Coś takiego było w starszych telefonach. W Galaxy S5 na pewno było. Podobno ostatni model z tą opcją to Galaxy S7. Obecnie nie jest to dostępne w żadnym nowym telefonie. Jeżeli chcesz możesz poszukać jakiejś aplikacji w sklepie Play, ale nic nie mogę Ci polecić konkretnego.

Polczak
Journeyman
Opcje
Mam wrażenie że w S20 FE też miałem kiedyś ale zniknęło po którejś aktualizacji
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Polczak Jestem całkiem pewny, że nigdy taka funkcja na tym modelu nie była dostępna.

Native856
Student
Opcje
Czy s24 jest juz na tyle zaawqnsowny ze potrafi tak jak galaxy s5 robić zdjęcia 360 stopni? Sferyczne...
0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@Native856 W serii S24 niestety nie jest dostępna opcja panoramy sferycznej. Dostępna funkcja panoramy to standardowa panorama 360 (kołowa).