W tym krótkim poradniku przyjrzymy się mniej znanemu, ale przydatnemu pakietowi aplikacji, które Samsung udostępnił pod nazwą Good... Wyświetl post
Korzyści na każdym kroku
Custom List Message Item |
---|
W tym krótkim poradniku przyjrzymy się mniej znanemu, ale przydatnemu pakietowi aplikacji, które Samsung udostępnił pod nazwą Good... Wyświetl post |
Witajcie! Samsung wraz z premierą modeli Galaxy S25 wprowadził jeszcze lepszą integracje asystenta Gemini z telefonem ... Wyświetl post |
Witajcie forumowicze! Jak pewnie wiecie Samsung nie sprzedaje u nas Galaxy Book’ów, są one ważynym elementem w ekosystemie Galaxy. W... Wyświetl post Witam Jak najbardziej możesz. Wystarczy powrócić do ustawień fabrycznych. Pozdrawiam Wyświetl post |
Cześć 🙂 Jak w temacie, czat rcs nie działa na aplikacji wiadomości samsunga, działa tylko na tej od googla. Domyślnie jest włączony... Wyświetl post Witam. Nie jest u nich wszystko w porządku( chociaż zawsze tak mówią) Nie działa na większości serii... Wyświetl post |
Postanowiłem stworzyć wątek, w którym będziemy dzielić się informacjami o najnowszych aktualizacjach oraz nowościach jakie znalazły się w... Wyświetl post |
Cześć. Korzystam z zegarka amazfit - aplikacja zepp. Istnieje jakimś cudem możliwość ustawienia trybu ćwiczenie w oparciu o zewnętrzną aplikację?... Wyświetl post |
Czy może mi ktoś podpowiedzieć, jak zadzwonić do kogoś z poziomu słuchawki głosowej korzystając z asystenta google, lub nawet bixby. Tak wiem, z... Wyświetl post |
Jak można zmienić miasto w widgecie "czas na świecie"? W aplikacji Zegara zmienione zostały miasta (Zegar świata), ale bez rezultatu.... Wyświetl post W trybie edycji ekranu blokady dotknij ikonę z Wigetem (tam gdzie pisze Londyn), pojawi się opcja wy... Wyświetl post |
Czy ktoś wie może czy ta aplikacja będzie dostępna na android 15? Bo jak na razie nie ma jej w sklepie Screenshot... Wyświetl post @Firmowy, Wpisz w wyszukiwarce "Sound Assistant *.apk" i na pewno coś znajdziesz. Na forum nie zamie... Wyświetl post |
Mam pytanie, czy ktoś zna jakąś fajną aplikację, która jest za darmo i nie ma dziennych limitów do tworzenia obrazów za pomocą sztucznej... Wyświetl post @Tantris235 Z serii poza S i składakami tylko A56/A36 mają circle to search i w zasadzie to wszystko... Wyświetl post |
Witam Chciałam zainstalować kilka aplikacji z karty pamięci / chmury, z których korzystałem na S22ULTRA, ale dostaje komunikat, że... Wyświetl post @Dyzma A jaka aplikacja? Generalnie to deweloper musi przystosować apkę do systemu nie na odwrót. Ku... Wyświetl post |
Niewiem ale pokazuje że nie nie jest wspierana tą apka i systemowa ona jest albo z galaxy store ... Wyświetl post Wysyłał zdjęcia kolegów w śmietniku i robił Spam, więc posty zostały usunięte. Wyświetl post |
Witam, Mam pytanie do użytkowników serii s24 mianowicie czy widzicie różnice w widgecie kalendarza 4x2 (dzisiaj) przy ustawieniu powiększenia... Wyświetl post |
Czy da się przez galaxy ai generować zdjęcia przez tekst ? Wyświetl post Witam Funkcja w asystencie rysowania jest już dostępna. Zobacz tutaj: https://eu.community.samsung.c... Wyświetl post |
Cześć! Jeżeli są jeszcze jakieś osoby, które nie kojarzą Microsoftowej aplikacji Łącze z telefonem, dzisiaj nadszedł czas na to, żebym... Wyświetl post |
Witam Mam problem ze zdjeciami w telefonie. W aplikacji galeria zdjęcia są ułożone w prawidłowy sposób - chronologiczny (ostatnie-najnowsze).... Wyświetl post No aktualnie to w SMS mam normalnie, w mesie i ig to mam właśnie przestawione a na snapie domyślnie ... Wyświetl post |
Witam nie mam możliwości dodania "osób" do galerii. W s10+ miałem możliwośc wyszukiwania osób na zdjęciach po ich twarzy. S24+... Wyświetl post |
czy cos w aktualizacjach Smart Switch sie zmieniło ?? Wyskoczyło mi że teraz aktualizacje jedynie przez sklep MS Store. W zwiazku z czym mam... Wyświetl post |
Hej, piszę, bo na moim A54 nie ma aktualizacji aplikacji Samsung Internet - brak zmiany ikonki. Brat na A54 miał, rodzice na A52s też, a ja nic. ... Wyświetl post |
Dzień dobry Czy wie może ktoś jak wyłączyć 5cio minutową rozgrzewkę i odpoczynek w tworzeniu docelowego tempa w trenerze biegania? Chcę aby... Wyświetl post |
Czy dodając cel treningowy, mogę zrezygnować z czasu rozgrzewki i końcowego odpoczynku? Kiedy zakładam sobie długość trasy i czas, w jaki chcę ją... Wyświetl post @Rozyk88 Jeżeli chcesz, możesz utworzyć sobie procedurę treningu i tam da się wyłączyć rozgrzewkę i ... Wyświetl post |
Hej, jak zmienić i gdzie poziom aktywności w Samsung Health bo gdzieś ta opcja zniknęła po aktualizacji albo jestem ślepy. Dzięki z góry Wyświetl post @andrzej9624 A masz ustawioną płeć w swoim profilu? W Samsung Health wybierz opcje "Moja Strona", a ... Wyświetl post |
Witam jak wchodze do galeri to wszystkie zdiecia robią sie blade co mam zrobic Wyświetl post Wszystko zrobilam nic to nie dało zainstalowałam nowa galerie ze sklep play i jest dobrze Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
156 | |
131 | |
83 |