Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zapisywanie zdjęć

(Temat utworzony: 06-09-2020 11:22 AM)
2053 Wyświetlenia
Buszownik
Journeyman
Opcje
Witam, posiadam Note10+ i w pracy robię często zdjęcia. Chce aby telefon zapisal mi zdjęcia związane z pracą w odpowiednim folderze. Starałem się poszukać w ustawieniach żeby zdjęcia zapisywał mi do folderu/albumu związany z pracą, ale nic nie znalazlem. Pozdrawiam 
0 Like
25 Odpowiedzi
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
z tego Co mi wiadomo Nie ma takiej opcji w aparacie można Tylko wybrać czy zdjęcia maja Być zapisywane na pamięci urządzenia lub na karcie pamięci.
0 Like
Buszownik
Journeyman
Opcje
... szkoda trochę bo na ***** mi tyle.albumow z każdej aplikacji ale no trudno
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
@Buszownik Możesz utworzyć w galerii nowy album i tam ręcznie przenosić zdjęcia związane z twoją pracą.
Buszownik
Journeyman
Opcje
no tak odręcznie ... mając 500zdjec z 2dni pracy
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
To pozostaje Ci poszukać jakieś zewnętrznej aplikacji umożliwiającej rozwiązanie Twojego problemu.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Buszownik  napisał(a):
no tak odręcznie ... mając 500zdjec z 2dni pracy

To może łatwiej w takim przypadku będzie przenosić do innych folderów zdjęcia niezwiązane z pracą?

0 Like
Buszownik
Journeyman
Opcje
tak właśnie zrobiłem przerzuciłem zdjęcia z folderu w którym się permanentnie zapisują zdjęcia i będzie on służył do pracy ale szkoda że takiej opcji nie ma 😕
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli uważasz, że taka funkcja powinna być dostępna w aparacie to koniecznie zgłoś sugestię do firmy Samsung za pomocą aplikacji Samsung Members. Aby to zrobić uruchom aplikację Samsung Members i kliknij w prawym dolnym rogu w niebieskie kółko z białym znakiem "+". Następnie wybierz opcję Zadaj pytania i opisz swoją sugestię.

ALIENX21
Helping Hand
Opcje
jeśli masz kartę pamięci to może jakąś opcją jest np karte pamięci ustawiać do zdjęć z pracy a gdy skończysz prace przełączyć w ustawieniach aparatu na pamięć wewnętrzną dzięki temu wszystkie zdjęcia z pracy Będziesz miał w jednym folderze i w miarę szybko można to zmienić w ustawieniach
0 Like