Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z aplikacją Pogoda

(Temat utworzony: 17-12-2019 08:10 PM)
4475 Wyświetlenia
Pjotrus85
First Poster
Opcje

Witam mam taki problem z aplikacją Pogoda na ekranie głównym telefonu . A mianowicie telefon Samsung Galaxy A 70 I problem taki że nie mogę ustawić pogody dla własnej lokalizacji  (jest to wieś ) tylko mogę  wybrać  jakieś  miasto w  okolicy mimo że tam nie jestem.  Czy można  to zmienić. .I dlaczego aplikacją nie pokazuje pogody dla mniejsca w którym przebywam?

18 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Pjotrus85 pogodę ustawiasz na podstawie wpisywanej nazwy, czy na podstawie lokalizacji GPS?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Pjotrus85, zgodnie ze wskazówką przekazaną przez @Szewcu72 ustaw automatyczne ustalanie bieżącej lokalizacji. Aby to zrobić uruchom aplikację Pogoda a następnie wybierz ustawienia (trzy kropki w prawym górnym rogu) i wybierz opcję Użyj bieżącej lokalizacji.

0 Like
Mazia7
First Poster
Opcje

Mam problem z aplikacją pogoda bo pokazuję całkiem inna temperaturę niż na innych aplikacjach nawet nie wiem gdzie to aplikacja jest w sklepie samsung Galaxy a71 i nie wiem czy była aktualizowana i kiedy

0 Like
PrzemoL82
Helping Hand
Opcje
Zmień może częstotliwość aktualizacji pogody na co godzinę bo standardowo jest chyba co 6 😉 apka pogody od samsunga zawsze była najlepsza i najdokładniejsza i taka nadal jest, nigdy sie nie myli.
Mazia7
First Poster
Opcje
Mam co godzinę w telefonie a gdzie ta aplikacja jest w sklepie Galaxy store bo chciałam sprawdzić czy jest nowa aktualizacja odnich ja pobrałam aplikacje weawow weather widget ze sklepu play I była inna temperatura na telefonie miałam 31 stopni a w aplikacji było mniej 28 bodajże i na wielu aplikacjach jest inna temperatura google ma tą samą temperaturę co telefon a mam samsung Galaxy A71
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mazia7, to nie jest błąd aplikacji tylko różnice wynikające z różnych dostawców informacji o pogodzie. Fabryczna aplikacja korzysta z danych z serwisu The Weather Channel. Możliwe, że inne aplikacje pobierają dane od innych usługodawców. Spróbuj w aplikacji ustawić opcję "Automatyczne odświeżanie".

AdolfMaverick
First Poster
Opcje
I don't what happened, but I checked my phone and weather was -1000° 👽! At the moment I thought that I may have been abducted by the Alien on other planet! Anyway any possible scenario that could cause this error?

image

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Hello. First, you can try turning your phone off and on, if that doesn't help, clear the weather app data. Settings - Applications - Weather - Default storage - Clear data.
userxad
Voyager
Opcje
Było wszystko dobrze az do dzisiaj w aplikacji pogoda dokladnie Radar i mapy nie chce zapamiętać ustawienia Radar tylko zmienia się na Temperatura. Nie wiem co jest grane bo pamiętał ustawienie, a dzisiaj jest jakiś problem. Ja już nie mam siły na to. Co mam zrobić aby to pamiętało ustawienia?

image

0 Like