Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Zapis zdjęć od razu po zrobieniu na kartę SD podłączoną przez adapter USB

(Temat utworzony: 15-01-2024 04:28 PM)
870 Wyświetlenia
Adam Max
Apprentice
Opcje
Wybieram sie do archiwum i mam do zrobienia dość dużo zdjęć. Kupiłem kartę SD 64 gb aby na niej zapisywać. podłączyłem kartę poprzez usb c karta jest widoczna, chciałem na próbę zapisać zdjęcia ale nie moge znaleźć "zapisz na karcie SD. Postepowałem wg instrukcji https://support.google.com/files/answer/9321529?hl=pl#
Moze ktoś pomóc? Galaxy s23 ultra
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Adam Max, Podana przez Ciebie instrukcja dotyczy tylko telefonów ze wbudowanym gniazdem na kartę pamięci. Pamięć podłączona przez USB nie będzie zachowywać się jak karta pamięci włożona bezpośrednio do telefonu. Możesz na nią przenosić pliki za pomocą aplikacji Moje pliki, ale nie możesz na nią instalować aplikacji oraz zapisywać danych aplikacji.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

9 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Przenosi Pan w aplikacji Moje Pliki karta podłączona zewnętrznie będzie widoczna w tej aplikacji jako dodatkowa pamięć.
Adam Max
Apprentice
Opcje

Tak wiem ale jak zrobić - wykonuję zdjęcie i chcę aby zostało zapisane na karcie SD, s23 zapisuje na telefonie

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Po podłączeniu zewnętrzej karty w ustawieniach aparatu proszę sprawdzić czy wyświetli sie Panu możliwość zapisu na kartę SD
0 Like
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Adam Max, Podana przez Ciebie instrukcja dotyczy tylko telefonów ze wbudowanym gniazdem na kartę pamięci. Pamięć podłączona przez USB nie będzie zachowywać się jak karta pamięci włożona bezpośrednio do telefonu. Możesz na nią przenosić pliki za pomocą aplikacji Moje pliki, ale nie możesz na nią instalować aplikacji oraz zapisywać danych aplikacji.

Adam Max
Apprentice
Opcje

właśnie tego nie mam

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Czyli tak jak już napisał kolega @kamil40013 nie będzie miał Pan takiej możliwości. Jedynie co pozostaje to robić zdjęcia na pamięć telefonu i przenosić ja na kartę.
Adam Max
Apprentice
Opcje

Dziękuję, pozdrawiam

0 Like
Adam Max
Apprentice
Opcje

Dziękuję

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★