Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy XCover 4 połączenie z tv. Czy jest funkcja Smart View?

(Temat utworzony: 26-01-2019 07:25 PM)
6058 Wyświetlenia
Kristus84
Journeyman
Opcje

Jak podłączyć galaxy xcover 4 do tv?Czy działa połączenie bezprzewodowe?Bo nie zauważyłem funkcji smart view.Przez kabel też się chyba nie da bo jak podłączyłem przez adapter mhl to wyszedł komunikat że ładowarka jest wilgotna czy coś w tym stylu.

Zmiana tytułu wątku na bardziej adekwatny do treści /RadekK

0 Like
13 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
Kristus84
Journeyman
Opcje

Chodziło mi o połączenie smart viev które znajduje się w skrótach od góry  w smartfonach i można przesłać lustrzany obraz a nie  tylko wybrany plik.Mozna jakoś to zrobić w Xcover4?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Kristus84 nie masz przycisku smart view w szybkim uruchamianiu, czy nie działa poprawnie?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Kristus84
Journeyman
Opcje

Nie ma przycisku

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Kristus84 A jaką wersję systemu masz na pokładzie?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kristus84, w nowych telefonach Samsung funkcja odbicia lustrzanego nazywa się Smart View. Jeżeli nie masz żadnej ikonki na górnej belce to najprawdopodobniej taka funkcja nie została zaimplementowana w Twoim telefonie.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
Dudzik
First Poster
Opcje

Też mam samsunga xcover 4. Kupiłem smart tv Samsung. Nie mogę połączyć się przez smartthings, ponieważ mój "smartfon" jest niezgodny z tą wersją. Posiadam androida 8 oreo. Czyli dwa Samsungi smart, a tu lipa. Nie da się.

0 Like
Damian K
Hotshot
Opcje

@Dudzik 

Jeżeli próbujesz łączyć przez Smart Things na telewizorze, na telefonie również powinieneś te czynności wykonywać poprzez aplikację Smart Things. Aczkolwiek może okazać się, że XCover 4 nie jest kompatybilny z tą aplikacją. Sprawdź czy możesz pobrać w Google Play/Galaxy Apps.

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
0 Like