Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wycinanie obiektów ze zdjęć

(Temat utworzony: 15-02-2023 01:55 PM)
13963 Wyświetlenia
Onlygalaxy
Journeyman
Opcje
Mam pytanko co do tej funkcji, wycinanie obiektów ze zdjęć. S23 ultra to ma, myślałem że w s22 to kwestia aktualizacji do one ui 5.1 ale niestety przytrzymanie obiektu na zdjęciu nic nie powoduje (jedynie rozpoznaje tekst). Ogarnia ktoś jak działa ta funkcja?

image

63 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Na dzień dzisiejszy tą funkcje ma tylko seria S23
Onlygalaxy
Journeyman
Opcje
Dziękuję za informację. Czy jest w planie dodanie jej do innych modeli? W tym s22 ultra. Jeśli tak to czy wiadomo kiedy to nastąpi?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Na dzień dzisiejszy nie mamy takiej informacji, ale znając Samsunga ta opcja pewnie się pojawi.
Aras1313
Helping Hand
Opcje
A podpowie ktoś jak pp wycięciu takiego obrazka wstawić go Np na inne zdjęcie?
0 Like
Onlygalaxy
Journeyman
Opcje
Pewnie możesz go zapisać w galerii. Późnej edytuj zdjęcie do którego chcesz dodać ten wycinek i poszukaj opcje dodaj naklejkę i tam z galerii wybierasz wycinek.
Paramedic88
Troubleshooter
Opcje
Ja mam pytanko . Ktoś w artukule w necie napisał że s23ultra ma dac 32bit . Ale ze do tych malych glosniczkow czy jak ?
Tutaj https://nano.komputronik.pl/n/samsung-galaxy-s23-ultra-vs-galaxy-s22-ultra-porownanie/
PatrykF
Expert
Opcje

@Paramedic88 Tak, to znaczy że możesz mieć 32 bitową jakość odtwarzanego dźwięku. Specyfikacja wspomina o: "32-bit/384kHz audio".

0 Like
Paramedic88
Troubleshooter
Opcje
Ale po jakim interfejsie ? Jesli na wbudowanych glosniczkach to nie ma najmniejszego sensu
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Paramedic88 Takim, który będzie go obsługiwał - chociażby przez USB-C. Co do samych głośników, to chociaż nie znalazłem dokładnej ich specyfikacji, to od razu słychać, że są znacznie lepsze (i głośniejsze) nawet niż w S22. 

0 Like