Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyłączenie schowka bez wyłączenia paska narzędzi

(Temat utworzony: 20-10-2023 08:16 PM)
383 Wyświetlenia
lukasz_kutno
Journeyman
Opcje
Czy istnieje możliwości wyłączenia schowka w klawiaturze samsung bez wyłączenia paska narzędzi ? 
0 Like
6 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, z tego co widzę można go jedynie ukryć tak aby nie było go widać na pasku.
Aby to zrobić klikamy 3 kropki na pasku narzędzi, przytrzymujemy ikonkę schowka i przeciągamy.
lukasz_kutno
Journeyman
Opcje
Witam,
Dzięki za pomoc. Niestety już to sprawdzałem wcześniej ale to nie do końca to czego potrzebuję. Chodzi o to że czasami muszę skopiować hasło z Bitwardena bo nie zawsze uruchamia się automatycznie a schowek interpretuje to jako zwykły tekst przez co hasło jest widoczne. Wygląda na to że postaje mi czyścić schowek za każdym razem lub zmienić klawiaturę. Szkoda bo nawet dobrze mi się jej używa.
0 Like
EmU_PtaK
First Poster
Opcje
Schowka nie da się wyłączyć i nawet używanie innej klawiatury nie spowoduje że hasło się do niego nie skpiuje, jeśli coś kopiujesz to jest to w schowku bez względu na to gdzie to zrobisz. Przy okazji aplikacja samsung pass bezpieczenie przechowuje hasła i może wklejać je sama, zawsze działa i do tego ma ładny interface.
0 Like
lukasz_kutno
Journeyman
Opcje
Ok, rozumiem. Dzięki za info.
A co do samsung pass to niestety nie jest multiplatformowy. Brak aplikacji dla windowsa czy opery w moim przypadku dyskwalifikuje tą aplikację. Dzięki wszystkim za pomoc.
szofdani
Pioneer
Opcje
Też denerwuje mnie to że jak zainstaluję klawiaturę od Google mam dwa schowki, gdy czyszczę schowek w klawiaturze Google to schowek od Samsunga zostaje pełen śmieci, Czy można to jakoś rozwiązać
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@szofdani Nie - to są dwa oddzielne schowki w pamięci i trzeba pamiętać o czyszczeniu obydwu.