Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Współdzielenie kalendarza od Samsunga

(Temat utworzony: 10-12-2021 05:05 PM)
3358 Wyświetlenia
izar
Journeyman
Opcje

Dzień dobry,

Czy jest możliwe współdzielenie kalendarza samsungowego? Chodzi o to by plany, wydarzenia które moja partnerka ma zapisane u siebie w kalendarzu, były również dostępne u mnie w kalendarzu na komórce.

Pozdrawiam 🙂

10 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@izar Przejdź do: Kalendarz -> Trzy kreski -> Zarządzaj kalendarzami -> przy opcji Konto Samsung account kliknij Utwórz udostępniony kalendarz -> u samej góry "+" plus. 

Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
Witam, mam pytanieCo musi zrobić osoba żeby zadziałało udostępnianie w grupach , pokazuje się ten komunikat? Dodam że ta osoba ma telefon z nowszym systemem oraz ma konto Samsung.Screenshot_20211210-124614_Group Sharing_16621_1639136775.jpg
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Dariusz2000 Przejdź do: Ustawienia -> Konto Samsung -> Udostępnianie grupom.

Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
Okej, dziękuję bardzo 🙂
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Dariusz2000 Proszę bardzo😉

0 Like
v666
First Poster
Opcje
Czy jest możliwe współdzielenie kalendarza na dłuższy czas niż na 5dni.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@v666, nie znalazłem takiej możliwości. Możliwe, że chodzi o kwestię prywatności. Znalazłem również informację, że w przypadku synchronizacji kalendarza ze smartfona na zegarku synchronizuje się on tak samo na ok. 5-6 dni do przodu.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Straw36
First Poster
Opcje

Hej, mam problem, którego nie byłam świadoma nawet. Moja koleżanka widzi u siebie mój kalendarz, a nigdy jej go nie udostępniłam. Odhaczam konto samsung, nic nie pomaga, odhaczam konto google też nic + nie widzę urodzin kontaktów. Nie widzę opcji odostepniania moich kalendarzy, o której coś znalazłam 😔 pomocyyyy

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Straw36 A nie masz dodanej koleżanki do jakiejś grupy rodzinnej na koncie Google bądź koncie Samsung? Bądź może koleżanka ma konto Google należące do Ciebie?

0 Like