Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Witam.ostatnia aktualizacja zepsuła odtwarzanie filmów w galerii

(Temat utworzony: 20-04-2021 09:28 PM)
17079 Wyświetlenia
crisispl
Explorer
Opcje
Mianowicie brak suwaka do przesuwania czasu wyświetlanego filmu w galerii. Dopiero jak wejdę w opcje i dam otwórz w odtwarzaczu wideo to jest taka możliwość. Kiedyś od razu można było. Help
Przejdź do rozwiązania
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@crisispl, Jaką wersję Galerii posiadasz ? Być może wykonujesz zbyt mało naciśnięć i nie dochodzi do włączenia funkcji Labs. Musi pojawić się taki komunikat jak na drugim zrzucie ekranu, aby dodatkowa zakładka się aktywowała.

Screenshot_20210421-150515_Gallery.jpgScreenshot_20210421-150520_Gallery.jpg

crisispl
Explorer
Opcje
Wydaje mi się że robię to dobrze

Screenshot_20210421-150400_Gallery.jpg

0 Like
crisispl
Explorer
Opcje
Jest napisane enabled, ale jak wracam do poprzedniej strony to nie ma gallery Labs
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@crisispl, Z Twojego zrzutu ekranu wynika, że do włączenia trybu Labs brakuje jeszcze jednego kliknięcia. Sprawdziłem ten tryb na Galerii w wersjach 1.5.04.1, 12.1.04.5 oraz na 12.1.04.6 i na żadnej z nich nie było problemu.

crisispl
Explorer
Opcje
Kamil jesteś Wielki!! Miałeś rację. Problem rozwiązany. Za mało razy kliknąłem. Teraz wszystko jest ok i po staremu. Także ludzie... Czytać i uczyć się od Kamila. Coś co zepsuli aktualizacja, nie oznacza, ze mamy się męczyć do końca życia. Dzięki. Pozdrawiam wszystkich
crisispl
Explorer
Opcje
Temat załatwiony

Screenshot_20210421-153045_Gallery.jpg

Screenshot_20210421-152902_Gallery.jpg

0 Like
DamianR
Pioneer
Opcje
Nie zepsuli tylko zmienili jak napisał @Drd0 po aktualizacji przewijanie było tylko w innej formie. Trzeba kliknąć na miniaturze na dole i można było przewijać. O czym pisał wyżej @Drd0
Da-na
Journeyman
Opcje
Cześć Kamil,
Czy mógłbyś mi pomóc?
Po wejściu do Galeria-informacje pojawia się plansza, na której jest nr wersji, ale ta plansza nie jest aktywna jak na nią klikam inie pojawia mi się informacja Gallery Labs enabled.
Co mogę zrobić?
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Da-na 

To oznacza że opcja Gallery Labs jest wyłączna, aby do nie przejść musisz przejść do Ustawień Galerii > Gallery Labs.

0 Like
Da-na
Journeyman
Opcje
Tylko, że w ustawieniach galierii nie mam Gallery Labs... 😔

Screenshot_20210425-212004_Gallery.jpg

0 Like