Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opinia dotycząca pomocy

(Temat utworzony: 21-02-2021 01:09 PM)
1263 Wyświetlenia
ewedlina
Explorer
Opcje
Obiecana pomoc konsultantow Samsung to totalna ściema, bot napisał że zaraz zastąpi połączenie z konsultantem z czego nie było go wcale, później wysłali wiadomosc e-mail z przeprosinami i prośbą o ponowne połączenie, po czym jak odpisałam co o tym myślę znowu odpisał bot. W skrócie: Nie liczcie na pomóc od konsultantów firmy Samsung 😒, przesyłam skreen i życzę wszystkim ktorzy to czytaja, miłego dnia.

image

#opinia #samsung #samsungpomoc #konsultanci #pomoc
30 Odpowiedzi
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
Jak kontaktowałem się z konsultantem kilka razy i nigdy nie miałem żadnych problemów.
ewedlina
Explorer
Opcje
Pandemia tez robi swoje, nawet kiedy próbowałam zadzwonić na podany numer, nie odbierali, także sam widzisz
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
Tak może to być spowodowane pandemia. najlepiej na czacie wpisać proszę połączyć z prawdziwą osobą. wtedy chat bot powinien przełączyć na człowieka. u mnie tak działało
ewedlina
Explorer
Opcje
Powinno wystarczyć to że opisałam dokładnie cała sytuacje 2 razy, o tym samym problemie, a oni to olali i co najgorsze próbując się poprawić, pokazali że dalej nie obchodzi ich moja sprawa
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
zgłosiłaś To przez Samsung Members?
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@ewedlina  Bez problemu można się dodzwonić na infolinie jedynie w niedziele jest mniej konsultantów.

https://www.samsung.com/pl/support/contact/

Przechwytywanie.PNG

ewedlina
Explorer
Opcje
Poza tym, są od załatwiania takich spraw, tak jak ***** od srania, mam nadzieję że rozumiesz że bez powodu nie pisalabym tej opinii, przez nie rozwiązanie tego problemu mogę stracić dostęp do wszystkich kont, danych. Ogólnie wszystkiego z czego korzystam od 10 lat
ewedlina
Explorer
Opcje
@vdsl2 Uwierz, dzwonilam, i tak jak napisalam wyżej, spłynęło to po nich jak po kaczce
ewedlina
Explorer
Opcje
Zgadza się