Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wifi a53 5g

(Temat utworzony: 08-10-2022 02:21 PM)
1789 Wyświetlenia
olivia_56792
Apprentice
Opcje
Na moim starym telefonie np facebook chodzi niezawdonie, tak samo inne aplikacje na wifi.
Na moim aktualnym -a53 5g- internet w trybie wifi chodzi fatalnie, aplikacje ledwo się uruchamiaja, o użytkowaniu szkoda wspominać.. na LTE wszystko chodzi niezawodnie. Urządznia mam dwa obok siebie stary telefon i aktualny telefon a problem wystepuje. Czym jest spowodowana takie fatalne wifi w telefonie? Telefon bedzie wysyłany do serwisu z innych przyczyn, o tym również wspomieć? 
10 Odpowiedzi
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Automatycznie konfigurowałaś WiFi czy może ręcznie cis zmieniałaś w ustawieniach ?
0 Like
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Ja zauważyłem że teraz te sprzęty to działają jak chcą że nie wiadomo skąd co i jak do czego. Ja mam problem z jedną strona www i też mnie to zastanawia czemu tak jest. Nie chcę się tu wcinać z innym tematem ale jak byś mogła przy okazji sprawdzić jak masz u siebie ?
0 Like
olivia_56792
Apprentice
Opcje
Mialam wszystko kopiowane ze starego samsunga, tam wszystko super tutaj wifi działa fatalnie
0 Like
patyczak
Black Belt 
Opcje
Przywróć do ustawień fabrycznych, bez przywracania kopii zapasowej. Prawdopodobnie były jakieś błędy.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Przed przywróceniem ustawień fabrycznych spróbuj jeszcze zresetować ustawienia sieciowe. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetowanie ustawień sieciowych.

piotrG1
First Poster
Opcje

Witam, mam A53 5G od dwóch tygodni i jest problem z WiFi, w ogóle nie chce się włączyć. Pisze, że włącza i tyle, zero reakcji.  Reset ustawień nic nie daje.

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. A robił Pan reset ustawień sieciowych?Screenshot_20221204_112422_Settings.jpg
kaziuA535G
Navigator
Opcje
Podziwiam ludzi którzy kupują nowy tel i przenoszą wszystkie śmieci ze starego na nowy 🤦😉
Zresetować ustawienia sieci lub ustawienia fabryczne i robić w kolejności jak tel prosi musi działać jak nie oddać na gwarancję
0 Like
dejf97777
First Poster
Opcje

Witam
Mój telefon który miałem wcześniej to xaomi mi 9t pro i jeśli chodzi o internet z sieci Play dzialal niesamowicie dobrze...
Nawet gdy pracowałem za granicą.
Gdy kupiłem samsunga a53 internet znacznie się pogorszył nawet gdy jestem u narzeczonej nie działa jak powinien.. moja narzeczona ma dużo tańszy xaomi
Który sprawiał jej wiele problemów, przez to że kupiła go z allegro.. lecz i tak internet śmiga na Playu mega... to jest wina sieci czy telefonu?

Też miałem mały problem.. gdy ktoś dzwonił do mnie i nawet byłem akurat na telefonie i miałem zasieg i przychodziła mi wiadomość że ktoś do mnie dzwonił... i to zdarzyło się nie raz

Nie wiem co mam myśleć o tym telefonie... niby go chwalą, ale nie minął miesiąc i już mnie irytuje... np za granicą byłem miesiąc i używałem xaoki mi 9t pro i tam internet chodził tak że nawet w tunelu gdzie pracowałem byłem wstanie wysłać wiadomość na messengerze... a teraz gdy mam a53 mam problem to zrobić gdy jestem u narzeczonej w Polsce....

Niby mam to 5 g , ale jeśli chodzi o internet z play to czuje się się jak bym używał radiówki z lat 2000...

0 Like