Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wbudowane aplikację

(Temat utworzony: 11-03-2025 01:17 PM)
448 Wyświetlenia
Plafcio
Journeyman
Opcje

Dzień dobry, proszę Pani chciałbym odinstalować wbudowaną aplikację ale nie mogę ponieważ zatwierdziłem regulamin EULA, problem jest taki że jak bym go nie zaakceptował to bym nie mógł korzystać ze smartphona, co mogę w takiej sytuacji zrobić prócz root?

14 Odpowiedzi
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Dzień dobry, o jaką aplikacje konkretnie chodzi. Część jest wymagana do działania telefonu.
0 Like
Plafcio
Journeyman
Opcje
Chrome
0 Like
Moti7t
Voyager
Opcje
Jeśli całkowicie nie chcesz korzystać z przeglądarki Chrome wystarczy ją wyłączyć, będzie nieaktywna i niewidoczna w szufladzie aplikacji.
1741699850623.jpg
0 Like
Plafcio
Journeyman
Opcje
Rozumiem ale nadal zajmuję mi to miejsce ale to jest najmniejszy problem głównie mi chodzi o aplikację mój sejf w którym mam wbudowane połączenia, kontakty Itp. Pobierają cały czas dane z mojego smartphona, wydawało mi się, że to jest prywatny folder dla mnie 1741700236699.jpg1741700236750.jpg
0 Like
Plafcio
Journeyman
Opcje
Są jeszcze inne aplikacj wbudowane w smartphone które są naprawdę zbędnę, typu alarm sos, nie ukrywam nigdy z tej opcji nie zkorzystam bo smartphone jest pierwszą rzeczą którą się zabiera osobie porwanej
0 Like
Zonniak
Black Belt 
Opcje
Witam,
Aplikacja Mój Sjef jest podstawą obsługi urządzenia. Raczej nie da się tego odinstalować lecz można zainstalować inny organizer plików. (O ile to miałaś na myśli bo troszkę się pogubiłem)
0 Like
Plafcio
Journeyman
Opcje
Chodzi o aplikację typu Chrome, nie da się ją odinstalować ale da się wyłączyć, po wyłączeniu i włączeniu smartphona ta aplikacja połowicznie się uruchamia i pobiera zbędne dane z mojego smartphona kupiłem smartphona ale nie mam opcji administracyjnych urządzenia, proszę mi wytłumaczyć jak bez root odinstalować aplikację która jest mi nie potrzebna albo wyłączyć uprawnienia takiej aplikacji1741700991914.jpg1741700992001.jpg
0 Like
Danie1_19
Explorer
Opcje
Wiesz, raczej jak chcesz mieć taką kontrole to nie kupuje sie samsungów, albo sie je rootuje.
0 Like
Plafcio
Journeyman
Opcje
A jakie Marki smartphonów pozwalają na takie rzeczy?
0 Like