Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Ustawienia dźwięków powiadomień, SMS oraz połączeń

(Temat utworzony: 27-03-2019 01:07 PM)
175666 Wyświetlenia
Kubaery
Journeyman
Opcje

Dziś zauważyłam,że nie ma możliwości ustawienia dźwięków powiadomień oraz wiadomosci w S10 + .

Dźwięk po ustawieniach jest ten sam dla powiadomień jak ich wiadomości. Słyszałam o tym samym problemie w Huawei P20 . Ktoś coś słyszał bądź wie jak to zmienić? Przeczesalam cały telefon i bez skutku. 

Przejdź do rozwiązania
758 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W pierwszej kolejności musisz włączyć dźwięki kategorii powiadomień: Ustawienia > Powiadomienia > Ustawienia zaawansowane > Zarządzaj kategoriami powiadomień dla aplikacji.

bArtHez007
First Poster
Opcje
O to właśnie mi chodziło 😄 Dziękuję za pomoc.
Samsung nieźle mi to ukrył.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@xpoznaniakx, sprawdź najpierw Ustawienia > Powiadomienia > Ustawienia zaawansowane > Włącz kategorie powiadomień, a następnie ustaw dźwięk w kategoriach powiadomień aplikacji.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Proszę bardzo. Pozdrawiam.

Members_ApeYLpF
First Poster
Opcje

Dzięki za pomoc.. Długo szukałem zanim znalazłem Twój post.. Dlaczego nie jest to włączone z automatu..? Po co Oni tak to wszystko komplikują..? 😡 

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę bardzo. Pozdrawiam.
0 Like
MarcysiaNowNal
Explorer
Opcje
Mam kłopot. Nie jestem w stanie ustawić powiadomień- dźwięku wiadomości Samsung i google. Dla wszystkich aplikacji chcę cichy a dla wiadomości konkretny. Gdy włączam cichy- nawet osobno w każdej aplikacji,dźwięki nie działają,choć wiadomości mam zaznaczone dźwięk i wibracja,a gdy zaznaczam dźwięk inny,choć w każdej aplikacji osobno zaznaczyłam brak dźwięku, odzywają się dźwięki. Wykańcza mnie to....
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Tak masz ustawione powiadomienia dla aplikacji Wiadomości?

Screenshot_20240405_095934_Settings.jpg

0 Like
MarcysiaNowNal
Explorer
Opcje
Nie wiem gdzie to mam ustawić,zupełnie mi takie coś nie wyskakuje,nie mogę w takie coś wejść. Jak? Z poziomu ustawienia i jak dalej? I tego środkowego okienka 'plakietka' nie mam zupełnie...
0 Like
MarcysiaNowNal
Explorer
Opcje
Tak 1712306731949_1712306731939_0.jpg
0 Like