Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Ustawienia dźwięków powiadomień, SMS oraz połączeń

(Temat utworzony: 27-03-2019 01:07 PM)
175665 Wyświetlenia
Kubaery
Journeyman
Opcje

Dziś zauważyłam,że nie ma możliwości ustawienia dźwięków powiadomień oraz wiadomosci w S10 + .

Dźwięk po ustawieniach jest ten sam dla powiadomień jak ich wiadomości. Słyszałam o tym samym problemie w Huawei P20 . Ktoś coś słyszał bądź wie jak to zmienić? Przeczesalam cały telefon i bez skutku. 

Przejdź do rozwiązania
758 Odpowiedzi
kociks
First Poster
Opcje
Hej! Potrzebuje pomocy. Jak ustawić sobie dzwięk powiadomienia z MP3? Ja mam pobrany, ale nie wyswietla mi sie ten plik.
Pozdrawiam
0 Like
ŁukasZXd
First Poster
Opcje
Witam, może pytanie banalne ale jak ustawić różne dzwieki powiadomienia o sms i inne ? Samsung galaxy m34
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Może Pan zmienić na dowolny dźwięk wchodząc w powiadomienia i daną aplikacje i wybierajac kategorie powiadomień.Screenshot_20231116_211743_Settings.jpg
Members_9bMz3UB
Student
Opcje

Witam. Mam problem z ustawieniem dzwonków na połączenia. Chodzi o dzwonki mp3. Ustawiam ściągnięty dzwonek i odznaczam opcje grania od którejś zwrotki a telefon i tak nie gra od początku. Czasami po zmianie dzwonka gra stary dzwonek i trzeba go zmienić kilkukrotnie. Mam wrażenie że to jakiś bug po aktualizacji UI6. Pozdrawiam 

0 Like
Members_9bMz3UB
Student
Opcje

Znalazłem rozwiązanie na anglojęzycznym forum. Najłatwiej to zrobić, korzystając z muzyki Samsung. 1.- Otwórz muzykę Samsung 2.- Kliknij utwory 3.- Wyszukaj żądany utwór 4.- Kliknij trzy kropki po prawej stronie utworu (pojawi się podmenu) 5.- Kliknij Ustaw jako a) dzwonek

Kristus84
Journeyman
Opcje
Witam
Pyanie odnośnie One UI 6
W nowej nakładce zniknęła możliwość osobnego dźwięku na SMS jest tylko ogólnie na powiadomienia. Da się jakoś to zrobić jak było wcześniej?
Wiem że w wiadomościach dla każdego kontaktu można przypisać osobny dzwonek ale chciałbym ogólnie jeden na wszystkie...Mozę też jakoś przez Good Lock?
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Można, wchodzisz w wiadomości, ustawienia, powiadomienia, na dole kategorie powiadomień i nowe wiadomości, ustawiasz dźwięk.
Kristus84
Journeyman
Opcje
Dzięki byłem tam ale zapomniałem że trzeba kliknąć na kategorie żeby otworzyć kolejne pod menu
0 Like