Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Ustawienia dźwięków powiadomień, SMS oraz połączeń

(Temat utworzony: 27-03-2019 01:07 PM)
174926 Wyświetlenia
Kubaery
Journeyman
Opcje

Dziś zauważyłam,że nie ma możliwości ustawienia dźwięków powiadomień oraz wiadomosci w S10 + .

Dźwięk po ustawieniach jest ten sam dla powiadomień jak ich wiadomości. Słyszałam o tym samym problemie w Huawei P20 . Ktoś coś słyszał bądź wie jak to zmienić? Przeczesalam cały telefon i bez skutku. 

Przejdź do rozwiązania
758 Odpowiedzi
aewo
Journeyman
Opcje
Nadal nicScreenshot_20210906-131334_Settings.jpg
0 Like
Citizen2020
Voyager
Opcje
Kliknij "wiadomości przychodzące"
aewo
Journeyman
Opcje
Super, dzięki
0 Like
LCU
Student
Opcje

witam 

czy ktoś ma patent jak ustawić różne dźwięki na wiadomości i powiadomienia w tym telefonie bo już 2 dni walczę nie mogę znaleźć opcji przynajmniej na wiadomości

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dźwięk dla wiadomości SMS możesz zmienić przechodząc kolejno do: Ustawienia > Powiadomienia > Wiadomości > Nowe wiadomości > Dźwięk. Daj znać czy o to chodziło.

LCU
Student
Opcje

tak pomogło dzięki

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Cieszę się, że moja wskazówka okazała się pomocna. Zachęcam do kolejnych odwiedzin Społeczności Samsung.

BARI_rabarbari
First Poster
Opcje

Czy ktos moglby pomoc mi z dziwkeami powiadomien w Samsungu Galaxy S21+?

Chodzi o to, ze wszystkie dzwieki zarowno aplikacji jak i systemowe sa takie same ( pomimo ustawiania w ustawieniach osobnego dzwieku dla powiadomien i osobnych dziwekow systemowych)

Nawet dzwiek messengera jest taki sam jak cala reszta pomimo ustawienia wewnatrz apki standardoweo dzwieku Messenger. Walcze z tym juz kilka dni i mam dosyc...

0 Like
SzymonM
Expert
Opcje

@BARI_rabarbari w pierwszej kolejności możesz spróbować zerowania preferencji aplikacji: Ustawienia>Aplikacje>3 kropki w prawym górnym rogu>Zeruj preferencje aplikacji (zanim zatwierdzisz tę funkcję, zapoznaj się z komunikatem).
Wipe Cache Partition może również pomóc w tej sytuacji:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wej%C5...

MariuszSt
Journeyman
Opcje

Witam , właśnie kupiłem samsung s21 i mam problem z dźwiękiem powiadomień,  dla każdej aplikacji jest ten sam dźwięk czy to są powiadomień SMS czy aplikacji np.  YouTube. Chodzi mi głównie żeby zmienić ten dźwięk w przychodzących wiadomościach SMS . Czytałem że można zmienić dźwięk powiadomień dla wybranej aplikacji Ustawinia->aplikacje->wybrana aplikacja->powiadominia i tutaj powinna być taka możliwość   ja tej możliwości nie mam jedynie widzę 

Screenshot_20211010-081109_Settings.jpg

 nawet w ustaw.powiad.wewn.aplikacji. nic nie ma takiego jedynie podgląd nowej wiadomosci . Czy jest ktoś mi wstanie doradzić jak to zmienić.  

Z góry dziękuję za pomoc 🙂

0 Like