Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ustawienia dźwięków powiadomień, SMS oraz połączeń

(Temat utworzony: 11-03-2023 07:12 PM)
19262 Wyświetlenia
Kubaery
Journeyman
Opcje

Dziś zauważyłam,że nie ma możliwości ustawienia dźwięków powiadomień oraz wiadomosci w S10 + .

Dźwięk po ustawieniach jest ten sam dla powiadomień jak ich wiadomości. Słyszałam o tym samym problemie w Huawei P20 . Ktoś coś słyszał bądź wie jak to zmienić? Przeczesalam cały telefon i bez skutku. 

758 Odpowiedzi
bacha1355
First Poster
Opcje
Cz ktoś wie jak ustawić osobny dzwonek na wiadomości ws23ultra
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@bacha1355, mówimy o dźwięku SMS? Jeśli tak, to parę postów wyżej znajduje się odpowiedź zarówno dla aplikcji od Samsung, jak i Google.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Members_y7xGUQg
First Poster
Opcje

Też to zauważyłem i nie wiem jak to ugryźć

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Members_y7xGUQg, powiedz, co dokładnie chcesz zrobić?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
sslag
Voyager
Opcje
Grzebię i nie potrafię się dogrzebać - gdzie zmienię dźwięk powiadomienia dla aplikacji, chociażby dla wiadomości? 
0 Like
PegazPolska
Explorer
Opcje
Witam, dźwięk można zmienić w personalizacji albo w ustawieniach wiadomości przytrzymujesz palcem na wiadomośći aplikacje, następnie pojawią ci się Ustawienia Aplikacji. Pozdrawiam, nie wiem czy pomogłem ale jeżeli to nie pomogło proszę zgłosić problem do Samsunga
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Przejdź kolejno do: Ustawienia > Powiadomienia > Powiadomienia aplikacji > Wiadomości > Kategorie powiadomień.

sslag
Voyager
Opcje
Jest! Dzięki za poprowadzenie :smiling-face:
AngDusz
Student
Opcje
W jaki sposób ustawić osobny dźwięk dla aplikacji (np. Telegram, WhatsApp, itp.)
0 Like
Rozwiązanie
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, wchodzimy -> ustawienia-> powiadomienia-> powiadomienia aplikacji -> wybieramy daną aplikację-> kategorie powiadomień-> dźwięk