Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Ustawienia dźwięków powiadomień, SMS oraz połączeń

(Temat utworzony: 09-07-2020 08:22 PM)
2800 Wyświetlenia
Kubaery
Journeyman
Opcje

Dziś zauważyłam,że nie ma możliwości ustawienia dźwięków powiadomień oraz wiadomosci w S10 + .

Dźwięk po ustawieniach jest ten sam dla powiadomień jak ich wiadomości. Słyszałam o tym samym problemie w Huawei P20 . Ktoś coś słyszał bądź wie jak to zmienić? Przeczesalam cały telefon i bez skutku. 

758 Odpowiedzi
Pablo84
Apprentice
Opcje

Fakt mam to jednak opcja jest nieaktywna. Tego wyczyścić nie mogę Screenshot_20200707-211446_Settings.jpg

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Pablo84, Spróbuj odinstalować i zainstalować aplikację, która teraz otwiera się przy wyborze dźwięków.

0 Like
Pablo84
Apprentice
Opcje

Aplikacje systemowa ktora się teraz otwiera raczej nie da się usunąć i zainstalowac

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Pablo84, Rozumiem, że obecnie przy wyborze dźwięków otwiera się domyślna aplikacja systemowa, ponieważ wybrałeś opcję "Zawsze" i chcesz, aby otwierała się inna aplikacja, którą masz zainstalowaną ?

Pablo84
Apprentice
Opcje
Dokładnie tak chciałbym by było
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Pablo84, A czy możesz podać nazwę tej aplikacji, z której chcesz wybierać dźwięki ? Zobacz także, czy w aplikacji systemowej "Wybór dźwięków" nie masz opcji czyszczenia ustawień domyślnych. W ostateczności zainstaluj kolejną aplikację pozwalającą wybierać dźwięki i wtedy wybór powinien znów się pojawić. Możesz zainstalować, np. wcześniej wspomniane Zedge.

Pablo84
Apprentice
Opcje
Miałem zedge ale zainstalowałem jeszcze inna apke niestety opcja wyboru nadal jest taka sama systemowe. A w opcji wybór dźwięków także opcja czyszczenia ustawień domyślnych jest niedostępna.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Pablo84, Nie każda aplikacja będzie pojawiała się w menu wyboru. Skoro miałeś już Zedge, to spróbuj doinstalować Total Commander.

Screenshot_20200708-171505_Android System.jpg

Pablo84
Apprentice
Opcje

Działa :smiling-face: dzieki Wielkie.  Teraz zedge jest dostępne

HubertS
First Poster
Opcje

Witam.  Proszę o podpowiedź jak w telefonie S9 zmienić dźwiek powidomień / sms na własny na własny. W ustawieniach dźwięku powiadiomień nie ma opcji dodania własnego tylko wybór dźwięków "fabrycznych".

0 Like