Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Ustawienia dźwięków powiadomień, SMS oraz połączeń

(Temat utworzony: 22-03-2020 06:42 PM)
13186 Wyświetlenia
Kubaery
Journeyman
Opcje

Dziś zauważyłam,że nie ma możliwości ustawienia dźwięków powiadomień oraz wiadomosci w S10 + .

Dźwięk po ustawieniach jest ten sam dla powiadomień jak ich wiadomości. Słyszałam o tym samym problemie w Huawei P20 . Ktoś coś słyszał bądź wie jak to zmienić? Przeczesalam cały telefon i bez skutku. 

758 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@eingrad znajdź odpowiedni wątek w dziale aplikacje dotyczący aparatu. Jeżeli nie ma, to załóż nowy. Opisz problem aparatu i wstaw screeny ekranu na którym są te "grzybki", sprawdzimy co to jest. 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
eingrad
First Poster
Opcje

spoko dzieki

0 Like
Jajko
First Poster
Opcje

Możesz zmienić w powiadomieniach dźwięki dla smsow i to jest Nowe wiadomości, a jak zmienisz dźwięki dla Ogólne powiadomienia to zmienisz dźwięk raportów 🙂 U mnie działa bez zarzutu. 

0 Like
Domemika
Apprentice
Opcje

A może jest możliwość ustawienia innego dźwięku dla przychodzącego maila? Bo mam jak na razie ten sam dźwięk przychodzącego: i maila i sms-a... 

Dodam, że  mam galaxy a50

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Domemika zawsze była taka możliwość. Poprzez menu telefonu>aplikacje... wybierz aplikację, która cię interesuje w chodzisz w indywidualne ustawienia powiadomień tej aplikacji i proszę... ustawiasz co chcesz i jak chcesz.

Niektóre aplikacje pozwalają nawet na zdefiniowania różnych dźwięków dla różnych swoich powiadomień. :winking-face:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Kszczoti
Student
Opcje

Witam jak zmienić dźwięk powiadomien dla aplikacji Facebook i snapchat z domyślnego dźwięku powiadomienia (jak dla wiadomości SMS) na domyślne dźwięki tych aplikacji? Proszę o pomoc

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Kszczotii w ustawieniach samej aplikacji, w sekcji powiadomienia. Ale przechodzimy tam z poziomu menu ustawień systemu poprzez zakładkę Aplikacje.

0 Like
Kszczoti
Student
Opcje

@Szewcu72  napisał(a):

Kszczotii w ustawieniach samej aplikacji, w sekcji powiadomienia. Ale przechodzimy tam z poziomu menu ustawień systemu poprzez zakładkę Aplikacje.

Jak przejść do ustawień w aplikacji poprzez ustawienia na telefonie? Menu wygląda tak jak na screenach. W miejscu dźwięk powiadomień nie ma do wyboru opcji "Domyślny dźwięk aplikacji" Screenshot_20200322-210257_Settings.jpg

Screenshot_20200322-210327_Settings.jpg

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Kszczoti  I po kliknięciu w zakładkę "Dźwięk" powinna pojawić się lista dźwięków do wyboru.

0 Like
Kszczoti
Student
Opcje

Pojawia się ale nie ma tam do wyboru ani opcji "Domyślny dźwięk aplikacji" ani opcji "Facebook" Screenshot_20200322-211531_SecSoundPicker.jpg

0 Like