Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Upday news - nigdzie go nie ma ale jest

(Temat utworzony: 03-10-2023 05:45 PM)
2553 Wyświetlenia
TheBlackCat3
Journeyman
Opcje
Dzień dobry, mam problem z Upday News. Aplikacja wysyła powiadomienia, widnieje w Google Play jako zainstalowana, ale mój telefon nigdzie jej nie pokazuje, ani na ekranie głównym, ani w menu, ani w zainstalowanych aplikacjach (w systemowych też nie ma). Chciałabym się tego pozbyć, w sensie wyłączyć. Proszę o wskazówki 😺
19 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam,
Gdy Pani wpisze "upday" w ustawieniach w sekcji Aplikacje to też nie wyskakuje?
Tam powinna wyskoczyć i być możliwość dezaktywacji
TheBlackCat3
Journeyman
Opcje
Kompletnie nic tam nie ma dlatego nie wiem jak się pozbyć niechcianego gościa. Dodam, że mam telefon od grudnia 2021 i nie było Upday, powiadomienia widzę od 2 dni.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy widać aplikację w powiadomieniach (Ustawienia > Powiadomienia)? Jeżeli tak to po kliknięciu w logo aplikacji powinno pojawić się menu aplikacji oraz możliwość odinstalowania.

Rozwiązanie
TheBlackCat3
Journeyman
Opcje
Faktycznie, tutaj intruz jest widoczny po kliknięciu na trzy kropki u góry ekranu i wybranie "aplikacji systemowych". Dalej już drogę znam. Dzięki za pomoc :smiling-face: Screenshot_20220718-154431_Settings.jpg
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Proszę bardzo. W razie dodatkowych pytań pisz śmiało.

KrZyHuUuU
Voyager
Opcje
Hej, mam aplikacje która jest zainstalowana ma telefonie, z poziomu ustawień aplikacji ja widzę, w sklepie ja widzę ale nigdzie nie mogę jej otworzyć. Jak w sklepie kliknę odinstaluj to napis zmienia się w aktualizuj ale w ustawieniach aplikacji już jej nie ma. O co może chodzić lub gdzie ja znaleźć? 

image

0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
To jest Samsung Free, a ustawienie tego jest już proste. Poprostu Samsung Free, to miejsce z wiadomościami a je dostarcza serwis Upday, który kumuluje wiadomości z wielu stron w jednym miejscu.Screenshot_20231003_173319_One UI Home.jpgScreenshot_20231003_173326_One UI Home.jpg
KrZyHuUuU
Voyager
Opcje
Nie mam tego. 1696347908668_1696347908658_0.jpgScreenshot_20231003_174447_One UI Home.jpg
0 Like
ELM0
Helping Hand
Opcje
Wejdź w ustawieniach ekranu głównego i przesuń go w prawo. Pojawi się opcją włączenia samsung freeScreenshot_20231003_174318_One UI Home.jpg