Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Untitled.txt samsung mail

(Temat utworzony: 13-04-2023 08:11 AM)
173 Wyświetlenia
Cognac86
Student
Opcje
Witam serdecznie

Czy ktos borykał sie z problemem, gdzie podczas odpowiadania na maile (samsung mail) automatycznie wysylane byly puste pliki .txt ? Przeszukalem fora, jednak nie znalazlem zadnego rozwiazania. Wymiana telefonu z s22 na s23 nic nie dała, problem nadal wystepuje.
6 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Problem dotyczy wszystkich wiadomości niezależnie od tego od kogo przyszły? Możliwe, że to jest zależne od ustawień konta. Korzystasz z protokołu POP3 czy IMAP? Rozumiem, że problem nie występuje w innych klientach poczty.

Cognac86
Student
Opcje
Konto IMAP i dotyczy tylko i wylacznie wiadomosci na ktore odpowiadam z telefonu. W innych klientach pocztowych problemu nie ma.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli to dotyczy wszystkich wiadomości, na które odpowiadasz z aplikacji Samsung Email to pozostaje zgłosić błąd za pomocą aplikacji Samsung Members.

[Poradnik] Jak zgłosić błąd do firmy Samsung?
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b...

TomiSss
Pioneer
Opcje
Mam dokładnie taki sam problem. Myślę że jest to wina aplikacji, gdyż podobnie jak u Ciebie w innych aplikacjach problemu nie ma.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@TomiSss, zachęcam do zgłoszenia błędu za pomocą instrukcji z mojej poprzedniej wiadomości.

Juleczqa
Navigator
Opcje
Witaj,

To dość dziwny problem. Czy możesz spróbować wyczyścić pamięć podręczną i dane aplikacji Samsung Mail, a następnie ponownie ją skonfigurować? Możesz to zrobić, idąc do Ustawienia -> Aplikacje -> Zarządzaj aplikacjami -> Samsung Mail -> Pamięć -> Wyczyść pamięć podręczną i dane. Po tym spróbuj ponownie wysłać e-mail i sprawdź, czy problem nadal występuje.

Jeśli to nie pomoże, spróbuj zainstalować inną aplikację pocztową, na przykład Gmail lub Outlook, i sprawdź, czy problem nadal występuje. Jeśli problem nie występuje w innej aplikacji, to może to wskazywać na problem z aplikacją Samsung Mail. W takim przypadku możesz skontaktować się z Samsung Customer Service lub spróbować zainstalować starszą wersję aplikacji.
0 Like