Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

TikTok - wolne ładowanie i przycinanie filmów

(Temat utworzony: 10-07-2022 09:19 AM)
248 Wyświetlenia
Wiktor1974
Navigator
Opcje

Cześć mam pytanie, czy posiadacze s21 ultra nie skarżą się na wolne ładowanie filmików oraz ich przycinanie.  Od kilku dni mam problemy korzystając z różnych źródeł internetu.

0 Like
6 Odpowiedzi
ANDRZEJ96
Journeyman
Opcje
Miałem taki problem jakiś miesiąc temu. Moja wbudowana pamięć była prawie pełna więc myślałem że może to być przyczyną. Zwalniając trochę pamięci a jednocześnie instalując najnowszą aktualizację wszystko wróciło do normy. Więc nie jestem pewny co dokładnie było problemem.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli problem dotyczy wyłącznie aplikacji TikTok to proponuję w pierwszej kolejności wyczyścić dane aplikacje. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Aplikacje > TikTok > Domyślna pamięć > Wyczyść dane. Pamiętaj, że zabieg przywróci aplikację do ustawień fabrycznych.

Wiktor1974
Navigator
Opcje
Tak ,dzięki oczywiście to zrobiłem, dziwnie dużo pamięci, zajmuje nawet po kilku filmikach dochodzi do 1gb użycia pamięci.
0 Like
Wiktor1974
Navigator
Opcje
Tak wcześniej nie było, myślę że po aktualizacji z czerwca czegoś nie dopatrzyli.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Warto w takim wypadku zgłosić błąd zarówno do dewelopera aplikacji jak i firmy Samsung. Poczekajmy również na informacje od pozostałych użytkowników.

Wskazówka - zgłaszanie błędu do firmy Samsung
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b...

Wiktor1974
Navigator
Opcje
Dziękuje za wyjaśnienia, uzbrojenia się w cierpliwość
0 Like