hejka... pomimo blokowania niechcianych nr ..w dalszym ciągu nachalni ,,telemarketerzy wydzwaniają na mój tel..czy to tak powinno być..no chyba... Wyświetl post
Witam jak w tytule jak zmienic wyświetlane polecane posty bo odkąd zmieniłem tel ma S21 Ultra wyświetlają się jakieś głupie posty że zdjęciami co... Wyświetl post
Witam.
Mam od jakiegoś czasu problem z plikami cookie.Otóż mimo tego że są włączone moje preferencje nie są zapisywane na stronach internetowych... Wyświetl post
Mam ustawione nie przeszkadzać od 21.30 , wyłączone są telefony , chyba że ktoś dzwoni wielokrotnie lub z kontaktów ulubionych , wtedy jest... Wyświetl post
Cześć,
Naszła mnie taka myśl, aby zapytać was, który rodzaj ikon wolicie. Domyślny wygląd ikon aplikacji Samsung czy wygląd ikon aplikacji... Wyświetl post
Witam po aktualizacji androida do 12 wersji padło mi nfc w telefonie jak to naprawić ?
Dodam iż na 11 wersji wszystko działało dobrze, po próbie... Wyświetl post
Witam , mam takie pytanie techniczne , czasem jak korzystam z WhatsApp- video- rozmowa to minimalizujei się okno kamery a czasem je zamyka gdy... Wyświetl post
Czesc, mam problem z włączeniem powiadomien podczas gry chce poprostu nie miec trybu nie przeszadac pod czas gry. jak chce wylaczyc tryb nie... Wyświetl post
Dzień dobry. Gdy telefon pozostaje dłużej (nie wiem dokładnie ile) w trybie AOD wyświetla mi się komunikat "Nie znaleziono obrazów". Jak... Wyświetl post
Hej, na odblokowanym ekranie telefonu trzymanego na kolanach, nagrał mi się przypadkowo filmik, który ma automatycznie nałożoną muzyczkę zamiast... Wyświetl post
Witam. Mam taki problem na androidzie 12 w s20fe 5g gdy instaluje starsze gry które miałem kiedyś zakupione chodzą one za szybko. Czy ktoś może wie... Wyświetl post
W kontaktach nie widzę możliwości ustawienia z którego konta ma ciągnąć dane ,czy np. tylko z SIM, w związku z tym ma zdublowane dane .
Czy... Wyświetl post
Zaaktualizowalem telefon do oneui 4.1 i chciałbym ustawić smart widget które zostały dodane z tą aktualizacja ale niestety w miejscu w którym... Wyświetl post
Witam, aplikacja Moje pliki nie chce się połączyć z serwerem SFTP, jeżeli w polu Adres wpisany jest adres IPv6 ( np. 2001:db8::1 ). Nie działa też... Wyświetl post