Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tapety Serii S23 już z nami są!

(Temat utworzony: 24-01-2023 01:11 AM)
4248 Wyświetlenia
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje

Seria S23 z pewnością nie zawiedzie nas swoimi możliwościami, więc czekajmy cierpliwie i wypatrujmy, co Samsung dla nas przygotował. Ja postaram się w małym stopniu zaspokoić waszą ciekawość, pokazując wam oficjalne tapety z serii S23!

Co ja mogę o nich powiedzieć? Są jak wszystkie inne bardzo ładne i klarowne. Z resztą zobaczcie sami:

Botanic Green Wallpaper.jpgCotton Flower Wallpaper.jpgPhantom Black Wallpaper.jpgMisty Lilac Wallpaper.jpg

A wy co sądzicie?

13 Odpowiedzi
proktor37
Voyager
Opcje
Tapetę ładna lub brzydka można mieć już na telefonie za 200 złotych. Jara ie się tapetami trochę mnie dziwi. Sprzęt się liczy, a nie tapeta :smiling-face:
HalliwellA40
Helping Hand
Opcje
Witam. Tapety są obiektywnie fajne, jako próbnik oryginałów, resztę kolekcji pewnie będzie już zobaczyć po oficjalnej premierze. Jak narazie u mnie jako zagorzałego sympatyka wbudowanych tapet to Seria: S21 oraz S22, następnie Seria A cała z 2019, 2020, 2021, 2022 odpowidniki tych modeli czyli Seria F i M, i na koniec edycje specjalne. A bo zapomniałbym o serii Fold oraz Flip one są the best.

Zresztą sam jestem bardzo ciekaw tegorocznych premier wszystkich serii Galaxy na rok 2023.
HalliwellA40
Helping Hand
Opcje
Witam po obejrzeniu Galaxy Unpacked 2023 z serii Galaxy S23 oraz serii Galaxy Book3, obejrzeniu licznych recenzji z rodzimego kraju i zagranicznych uważam że ta seria tapet jest awesome, całym słowa tego znaczenia, zawsze uważałem że Samsung ma najlepsze wbudowane tapety w swoich modelach. Pozdrawiam. :smiling-face: :smiling-face:
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cieszymy się! 😃

Również uważam, że wbudowane tapety są ładne