19-03-2021 03:55 PM
Witam Ekipo Mam do Was ogromną prośbę o pomoc. Coś nie działa albo ja jestem za stara i już sobie nie radzę. Smartwatch zakupiony wczoraj. Telefon Huwawey P30pro (pełne wsparcie Google). Do wczoraj działałam na opasce Mi Band 5.
W sklepie mówili, że będzie hulać a nie hula.
1. Jak zrobić, żeby kilkuletnie statystyki z Mi Banda zapisane w aplikacji Mi Fit przeszły do SH? Czy w ogóle jest to możliwe?
2. Nie mogę podłączyć do SH mojej wagi Scale 2. W ogóle jej nie znajduje.
3. Nie mam aplikacji wiadomości (sms), maili, messengera i FB. Dostaję powiadomienia (sms, wiadomości messenger, maile) ale od tak nie mogę sobie wejść w aplikacje i napisać do kogoś. Czy da się w ogóle tak zrobić?
Na tę chwilę to chyba tyle. Zamiast pracować to siedzę od rana i już mnie zalewa Bardzo proszę o pomoc
Z góry wielkie dzięki.
20-03-2021 09:47 AM
@Marolik po pierwsze zły dział!!! Sama jego nazwa "Witaj na Forum!" wskazuje, że nie jest działem technicznym, a działem przywitań się z innymi użytkownikami po założeniu konta.
Po drugie, odnosząc się do pytań, odpowiem w skrócie. Urządzenia dwóch różnych producentów nigdy nie będą ze sobą kompatybilne 100%. Napisane zostało o tym już kilkadziesiąt tematów na forum. Wystarczyło poszukać i dopisać się w jednym z już istniejących. W kilku z nich znajdziesz na pewno odpowiedzi na nurtujące cię pytania, a nawet rozwiązania kilku z problemów.
Udanego korzystania z forumowej wyszukiwarki. 👍 Najlepiej w tym przypadku ędzie skorzystać z wersji webowej forum.