Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak rejestru natlenienia spO2

(Temat utworzony: 02-01-2022 11:43 AM)
477 Wyświetlenia
Mario1981
Explorer
Opcje
Witam zaobserwowałem że w aplikacji Samsung health nie ma możliwości wpisywania ręcznie wyników pomiaru natlenienia z pulsoksymetru a wcześniej była taka możliwość.
Posiadam telefon Galaxy S21 5g oraz smartwatch Galaxy Watch Active 2.
W starym telefonie Galaxy s8 miałem czujniki do mierzenia pulsu i natlenienia natomiast s21 tego nie ma więc dokupiłem zegarek w którym mam puls Ekg i ciśnienie ale nie ma pomiaru natlenienia więc dokupiłem pulsoksymetr innej firmy i chcę zapisywać wszystkie wyniki w jednej aplikacji jak do tej pory bo jest mi łatwiej potem przedstawić je lekarzowi.
Czy istnieje cień szansy że mój zegarek dostanie opcję pomiaru natlenienia w przyszłych aktualizacjach? Albo czy chociaż zostanie przywrócona możliwość ręcznego wpisywania pomiarów natlenienia w aplikacji Samsung health? 
0 Like
4 Odpowiedzi
Marceli6
Explorer
Opcje
Samsung chyba nie chce dopuścić innych firm do parowania z Samsung Heath sam mam mi band od 4 i niestety.
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, z tego co wiem nie da się ręcznie zapisywać wyników SpO2. Nie wiadomo czy zostanie to wprowadzone. Co do pomiaru natlenienia w Acitve 2 wątpię, że ten zegarek dostanie taką funkcję.

Marceli6
Explorer
Opcje
Nie że nie mogą tylko samsung to blokuje.
0 Like
Marceli6
Explorer
Opcje
Kiedyś pisałem na czacie w tej sprawie a mam mi bandy od 4 i dostałem informację że chodzi o bezpieczeństwo i nie planują.A że nie można połączyć to znaczy że blokują niewiem jak inne urządzenia które nie ma na liście lecz najlepiej pisać do samsunga na czacie może coś się zmieniło.
0 Like