Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sklep Play - niektóre opcje wyswietlają się po angielsku

(Temat utworzony: 11-11-2023 11:58 PM)
340 Wyświetlenia
Jack_Murphy
Navigator
Opcje
Hej!
od jakiegoś czasu zauważyłem, że w Sklepie Play niektóre opcje wyswietlają się w języku angielskim tak jak jest to ukazane na załączonym zrzucie ekranu. W jaki sposób mogę zmienić wyswietlanie opcji w języku polskim? Wyczyściłem pamięć podręczną Sklepu Play, ale problem pozostał. 
W telefonie ustawiony jest wyłącznie j. polski.

image

13 Odpowiedzi
wiojtek
Journeyman
Opcje
Tak samo sklep Play
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jack_Murphy, Jest to problem po stronie Sklepu. U każdego z najnowszą wersją Sklepu Play wyświetla się ta opcja w języku angielskim. Wystarczy zaczekać na poprawkę ze strony Google.

Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Tłumaczenie zostało już poprawione

32.2.15-2132.2.15-21

Jack_Murphy
Navigator
Opcje
Wielkie dzięki za pomoc @kamil40013
over1237
First Poster
Opcje
U mnie w sklepie play jest tu po angielsku i nie wiem czego to może być problem Screenshot_20230414_193342_Google Play Store.jpg
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@over1237, Zazwyczaj tego typu błędy są poprawiane wraz z kolejną aktualizacją aplikacji lub po stronie serwera. Ewentualnie możesz spróbować wyczyścić dane aplikacji Sklep Play lub odinstalować ostatnią aktualizację tej aplikacji.

Daniel20212
Explorer
Opcje
Zauważyłem po aktualizacji że aplikacja Telefon, ale tylko w części Ustawienia, jest po angielsku. Wie ktoś jak to naprawić? Wszystkie inne elementy tej apki sa po polsku. S23 ultra, najnowsza wersja UI 6.0. Oczywiście czyszczenie danych i cache już robiłem. Nie jest to jakiś problem, niemniej dość dziwne 

image

image

0 Like
Juras8
Voyager
Opcje
S23u też już po aktualizacji ale wszystko po polsku miałem problem z santander bank ale juz nawet był na androidzie 13 pomogła ponowna instalacja aplikacji. Ustawienia wszystko gra niewiem co tu u Ciebie wyszło a zmień na angielski i wróć do polskiego
0 Like
JacekL
Pioneer
Opcje
Potwierdzam też mam po Polsku
0 Like